100%NL Magazine Gerard Joling
Zie ook:
Delen

Gerard Joling deelt bloederige beelden na heftige hondenbeet

Gerard ging met goede bedoelingen even langs zijn buren afgelopen vrijdag, maar niet zonder gevolgen. Hij werd gebeten door een hond.

Gerard Joling

Gerard Joling kennen we allemaal als Nederlandse zanger en presentator. De zanger treedt jaarlijks op met De Toppers, heeft zelf veel optredens en is wekelijks op tv te zien. Gerard is dit jaar voor het vierde seizoen op rij te zien als jurylid bij het succesvolle programma The Masked Singer. Over zijn programma’s, eigen vlogs en dagelijks leven plaatst Gerard veel op Instagram en daar vermaakt hij zijn volgers rijkelijk mee.

Hondenbeet

Gerard deelt alles met zijn volgers en dus ook de minder mooie momenten laat hij zien in zijn vlogs. Dit keer schrokken wij even van de beelden, want Gerard is gebeten door de hond van de buren. ‘Nou, ik hoorde nog muziek bij de buren om half 2, ik denk ik ga nog eventjes een drankje drinken. Word ik gebeten door de hond daar zeg, wat een *PIEP*-hond. Het doet nog zeer ook zeg’, vertelt hij.

Na een hondenbeet moet je natuurlijk even langs de dokter, maar dit gebeurde allemaal na middernacht, dus een dag later kon Gerard pas bij de dokter terecht. ‘Het is zaterdagochtend vroeg. Ik ben gisteravond nog even leuk door de hond gebeten van de buren, een klein klerehondje. Ik ga even een tetanusprik halen als dat nodig is, ik denk het wel.’ Vervolgens deelt Gerard een video waarop te zien is dat hij een prik krijgt. Hopelijk valt de pijn mee en herstelt Gerard snel.

Bron en Beeld: Instagram Gerard Joling en Gerard Joling Tv

Delen

Meer over Gerard Joling

Gerard Joling deelt video van bloederig ongelukje: 'Heel vervelend'
Gerard Joling deelt video van bloederig ongelukje: ‘Heel vervelend’
LEZEN: Zó reageert Gerard Joling op muzikale comeback Gordon
LEZEN: Zó reageert Gerard Joling op muzikale comeback Gordon
Lees alle artikelen over Gerard Joling