Gerard Joling deelt emotionele post en bijzondere beelden van overleden moeder
Zie ook:
Delen

Gerard Joling deelt emotionele post en bijzondere beelden van overleden moeder

Gerard stond stil bij de verjaardag van zijn moeder, want zij zou haar 94e verjaardag vieren. Wij pinkten even een traantje weg na het zien van deze video...

Gerard Joling

Gerard Joling kennen we allemaal als Nederlandse zanger en presentator. De zanger treedt jaarlijks op met De Toppers, heeft zelf veel optredens en op tv is hij veel te zien. Samen met Gordon heeft Gerard meerdere programma’s gemaakt onder de naam ‘Geer & Goor’. Gerard is dit jaar ook weer te zien als jurylid bij het succesvolle programma The Masked Singer. Over zijn programma’s, eigen vlogs en dagelijks leven plaatst Gerard veel op Instagram en daar vermaakt hij zijn volgers rijkelijk mee.

Emotionele post

De moeder van Gerard, Janny, is anderhalf jaar geleden overleden. Gerard heeft het er tot op de dag vandaag nog heel moeilijk mee, want zijn moeder was zijn steun en toeverlaat. Zo nu en dan deelt Gerard nog een mooi bericht over zijn moeder en dat deed hij nu ook. Zijn moeder zou gisteren 94 zijn geworden en daarom deelde de zanger een prachtige video. ‘Vandaag zou mijn lieve moedertje 94 jaar zijn geworden. Wat mis ik haar toch nog iedere dag’, schrijft hij erbij. Wat is dit toch bijzonder en wat waren dat momenten om te koesteren.

Bron en Beeld: Instagram Gerard Joling

Delen

Meer over Gerard Joling

Gerard Joling deelt video van bloederig ongelukje: 'Heel vervelend'
Gerard Joling deelt video van bloederig ongelukje: ‘Heel vervelend’
LEZEN: Zó reageert Gerard Joling op muzikale comeback Gordon
LEZEN: Zó reageert Gerard Joling op muzikale comeback Gordon
Lees alle artikelen over Gerard Joling