HEFTIG: Gerard Joling met longontsteking in het ziekenhuis
Zie ook:
Delen

HEFTIG: Gerard Joling met longontsteking in het ziekenhuis

Gerard Joling (61) heeft al een paar dagen te kampen met een heftige longontsteking. Gerard ligt sinds gisteren ter observatie in het ziekenhuis.

Dat liet zijn manager aan RTL Boulevard weten.

Rust houden

Het is nog niet bekend hoelang Gerard in het ziekenhuis zal moeten blijven. Volgens zijn management sloeg eerdere antibiotica niet aan, maar de antibiotica die hij momenteel krijgt gelukkig wel. ‘Hij moet rust houden’, aldus zijn manager en ‘Hij heeft nu geen pijn meer.’

Persmoment De Toppers

Sinds afgelopen maandag werd bekend dat de zanger met een heftige longontsteking kampt. Gerard schitterde namelijk door afwezigheid op het persmoment van De Toppers, waar hij deel uit maakt samen met Rene Froger, Jan Smit en Jeroen van der Boom. De kaartverkoop van hun concerten in november werd die dag gelanceerd.

Zijn mede-Toppers wensten hem veel sterkte toe.

Overlijden moeder Janny

2022 begon heel verdrietig voor Gerard Joling en zijn familie. Op 92-jarige leeftijd overleed de moeder van Gerard Joling. Drie dagen voordat ze overleed, kreeg Janny een dubbele longontsteking.

Op Instagram postte de zanger destijds een emotioneel bericht en een prachtige foto van zijn moeder Janny.

Gemis

Gerard mist zijn moeder nog iedere dag. Aan RTL Boulevard vertelde hij onlangs: ‘Dan zie ik een foto of dan komt er een filmpje voorbij en dan denk ik: godverdikkie, hoe kan het nou dat ze er niet meer is.’ En zo is het iedere keer en dat hakt erin. Wij hebben onze moeder zolang bij ons mogen hebben. Ik denk dat een kind eigenlijk nooit z’n moeder mag en wil verliezen. En dat is het leven en dat is nou eenmaal zo. Ik vind dat heel triest. Maar gelukkig hebben we het heel mooi mogen doen met een dienst en heeft ze geen lijdensweg gehad. Lees hier het hele bericht.

 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram Gerard Joling.

Delen

Meer over Gerard Joling

LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: 'Ik heb een heel spannend leven'
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: ‘Ik heb een heel spannend leven’
Lees alle artikelen over Gerard Joling