100%NL Magazine Chantal Bles en Robert Doornbos
Zie ook:
Delen

Gezinsuitbreiding voor Chantal Bles en Robert Doornbos!

Hele schattige en kleine gezinsuitbreiding voor Chantal Bles en Robert Doornbos!

Chantal Bles en Robert Doornbos

Chantal Bles en Robert Doornbos vormen samen een dynamisch duo, zowel in hun persoonlijke leven als in hun professionele carrière. Chantal, een toonaangevende Nederlandse styliste, staat bekend om haar flair voor mode en heeft met tal van bekende Nederlanders samengewerkt, waardoor ze hen helpt hun beste beentje voor te zetten op de rode loper en daarbuiten. Aan de andere kant is Robert Doornbos een voormalig professioneel Formule 1- en ChampCar-coureur, wiens snelheid en behendigheid op de racebaan hem tot een van de meest herkenbare sportfiguren in Nederland hebben gemaakt.

Kinderen

Samen hebben Chantal en Robert twee schatten van kinderen: dochter Jada en zoon Josh. En hoe kan het ook anders: dochter Jada is net als haar moeder een echt poppetje en houdt nu al van mooie kleding en make-up. Het is dan ook niet gek dat moeder en dochter een hele hechte band hebben.

Zo hecht als dat Jada en Chantal zijn, zo hecht zijn de mannen van het huis ook! Robert en Josh delen namelijk nu al een gezamenlijke passie: racen. Toen Josh een poosje geleden voor het eerst de racebaan op ging was Robert dan ook apetrots. Op Instagram deelde hij een aantal te schattige beelden, die zie je hier!

Gezinsuitbreiding!

Volgens Robert heeft zijn vrouw Chantal na twee kinderen nog altijd last van nesteldrang. Gelukkig heeft het stel daar een gepaste oplossing voor gevonden en zo komt het dan Chantal een bevriende boer helpt bij het uitbroeden van een aantal eitjes. Op Instagram laat Robert zien dat er in de woning een hele installatie staat om de eitjes te helpen uitbroeden. ‘Chantal had nog nesteldrang, dus helpt ze een boer tot kuikentjes te laten broeden’, schrijft Robert bij het kiekje.

En dat deed Chantal met veel succes, want inmiddels is het eerste kuikentje geboren! Chantal is helemaal door het dolle heen en deelt een aantal beelden op haar social media. Ook schrijft ze: ‘Bliksem is geboren!’. Zó lief!

Op de beelden is te zien dat er nog wel een aantal eitjes klaar liggen om uit te komen, dus Chantal zal het nog druk krijgen!

100%NL Magazine Chantal Bles en Robert Doornbos 100%NL Magazine Chantal Bles en Robert Doornbos 100%NL Magazine Chantal Bles en Robert Doornbos 100%NL Magazine Chantal Bles en Robert Doornbos

Delen

Meer over Chantal Bles

WAUW: Chantal Bles blikt terug op huwelijk met ge-wel-dige aftermovie
WAUW: Chantal Bles blikt terug op huwelijk met ge-wel-dige aftermovie
Grote tegenslag voor Robert Doornbos en Chantal 'Wat een drama'
Grote tegenslag voor Robert Doornbos en Chantal ‘Wat een drama’
Lees alle artikelen over Chantal Bles