100%NL Magazine Chantal Bles
Zie ook:
Delen

Robert Doornbos: ‘Het moment waarvan we allemaal wisten dat die zou komen’

Robert houdt zijn volgers graag op de hoogte van alles wat hij samen met zijn gezin meemaakt. Dit keer deelt hij er een video over.

Robert Doornbos en Chantal Bles

Chantal Bles en Robert Doornbos zijn al jaren samen en hebben twee kinderen: dochter Jada en zoon Josh.

Ruim 10 jaar geleden ging Robert al eens op zijn knieën voor Chantal. Nadat hun dochter Jada te horen kreeg kanker te hebben werden de trouwplannen in de koelkast gezet, wat natuurlijk begrijpelijk is. Jada werd kankervrij verklaard en alles leek weer goed te gaan bij de familie, dus besloot Robert opnieuw op zijn knieën te gaan. Ook hier zei Chantal volmondig ‘ja’ op. Het stel trouwden twee maanden geleden en aankomende zomer vieren zij het huwelijksfeest in Italië.

Josh het racetalent

Robert is voormalig autocoureur en racen zit bij hem in het bloed. Wie de liefde voor raceauto’s heeft overgenomen, is zijn zoontje, Josh. De kleine jongen vindt het net zo interessant als zijn vader en als hij een auto ziet, stapt hij erin. Vandaag deelt Robert een video met zijn volgers, waarop te zien is dat Josh in zijn coureur kostuum over een kartbaan racet. Hij neemt het op tegen zijn vader. ‘Het moment waarvan we allemaal wisten dat die zou komen’, schrijft hij eronder. Josh heeft de dag van zijn leven gehad en Robert geniet daar natuurlijk ook van. Wat leuk dit!

Bron en Beeld: Instagram Robert Doornbos.

Delen

Meer over Robert Doornbos

Lekker Lenig: Chantal & Robert's pilates avontuur op het scherm
Lekker Lenig: Chantal & Robert’s pilates avontuur op het scherm
GE-WEL-DIG: Robert Doornbos maakt grootste droom van zoontje waar
GE-WEL-DIG: Robert Doornbos maakt grootste droom van zoontje waar
Lees alle artikelen over Robert Doornbos