100%NL Magazine Marieke Elsinga
Delen

Gezinsuitbreiding voor Marieke Elsinga: ‘We zijn dolgelukkig’

Heel mooi nieuws voor Marieke Elsinga, er komt gezinsuitbreiding! Op Instagram laat Marieke weten dat ze in verwachting is.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke.

Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo is ze vaak te zien bij RTL Boulevard, deed ze mee aan Expeditie Robinson en is ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice.

Vriend

Ook in de liefde is Marieke een gelukkige vrouw, zo is ze alweer een tijd lang gelukkig met Sander, die ze in het begin van het jaar 2020 tegen het lijf liep.

In een eerdere column in de &C vertelde Marieke dat ze, voordat ze Sander ontmoette, al een hele lange tijd geen relatie had gehad. “Na dertien en een half jaar moest er een flinke muur worden afgebroken. Het kost tijd om erop te vertrouwen dat er geen ‘Ik vind je heel leuk, maar…’ komt. Het gaat stap voor stap, maar nu heb ik de leukste, liefste en lekkerste vriend.”

Gezinsuitbreiding!

Vanochtend deelde Marieke heel mooi nieuws met haar volgers op Instagram, ze is zwanger! Bij een lieve foto van zichzelf, haar poes Kiki én een positieve zwangerschapstest schrijft Marieke: ‘Gezinsuitbreiding! We zijn dolgelukkig.’

De reacties stromen binnen voor Marieke en Sander. Wat een mooi nieuws, van harte gefeliciteerd!

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga, &C

Delen