100%NL Magazine Erik en Caroline

Dít is waarom het zo goed werkt tussen Erik de Vogel en Caroline de Bruijn!

Erik de Vogel verklapt het geheim van zijn liefdesgeluk met Caroline de Bruijn.

Iedere week ontvangt Froukje de Both twee acteurs van Goede Tijden, Slechte Tijden, waarvan één van de huidige cast is, en de ander niet meer. Dit keer schoven Erik de Vogel en Tanja Jess aan.

Nadat er veel anekdotes over hun tijd bij Goede Tijden Slechte Tijden worden besproken is het tijd voor een persoonlijker gesprek. Froukje vraagt aan Erik hoe het is om 24 uur per dag met je geliefde te kunnen samenzijn én te werken, en of dat een uitdaging is. Erik: ‘Nou, dat is het gek genoeg niet. Dat is niet een afspraak die je maakt, dat is gewoon iets wat we allebei prettig vinden. Toevallig gisteren hebben we elkaar goedendag gewenst ‘s ochtends vroeg, gingen we allebei onze kant uit vanwege werk en 4 uur later bellen we elkaar op en zitten we een uur aan de telefoon. En dan zitten we bij te praten over wat er in die vorige uren gebeurd is. Ik weet niet wat dat is, dat is ook chemie. En Caroline en ik kunnen gewoon samen ook goed werken.’

Erik en Caroline zijn nu zo’n 24 jaar samen en hebben samen een dochter Solane. Erik heeft ook nog een zoon en dochter uit een eerder huwelijk, Vince en Alix.

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.