100%NL Magazine Erik de Vogel Instagram

Erik de Vogel

Carrière

Erik de Vogel (2 mei 1961) is bekend als Nederlands acteur. Hij is vooral bekend door zijn rol in de RTL-soap Goede tijden, slechte tijden als Ludo Sanders. Daarnaast is hij bekend van programma’s omtrent het sinterklaasfeest en in het bijzonder zijn rol als Hoofdpiet bij de intocht van Sinterklaas. De carrière van de Vogel begon toen hij voor vier jaar lang met zijn muziektheatergroep rondtoerde. Vanaf 1989 is hij aangesloten bij Openluchttheater Amsterdam waar hij ieder jaar te zien is en sinds 1996 vervulde hij zijn rol als Ludo Sanders in GTST. Samen met zijn partner Caroline de Bruijn presenteerde hij het reisprogramma Romancing the Globe.

Het liefdesleven van Erik de Vogel

De Vogel was eerst getrouwd met een andere vrouw toen hij zijn huidige partner Caroline de Bruijn leerde kennen op de set van Goede tijden, slechte tijden. Hij had al twee kinderen met zijn ex-vrouw. Erik en Caroline kregen in juni 2000 hun dochter Solane. Vandaag de dag zijn de Vogel en De Bruijn nog steeds gelukkig met elkaar.  

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn zijn beide acteurs, die je misschien beter kent als Ludo Sanders en Janine Elschot. Het duo speelt al jaren in de serie Goede Tijden Slechte Tijden. Niet alleen in de serie spelen Erik en Caroline een stel, ook in het echte leven zijn ze een koppel! Inmiddels zijn de twee alweer meer dan 20 jaar samen en nog altijd heel erg gelukkig.

Dochter Solane

Uit een eerdere relatie heeft Erik twee kinderen: zoon Vince en dochter Alix. Op Instagram zien we goed dat Vince en Alix heel veel op hun vader lijken. Vooral Vince lijkt sprekend op Erik! Een foto zie je hier! Erik en Caroline hebben samen ook een dochter: de mooie Solane. Op haar Instagram pagina is te zien dat ze haar looks van haar prachtige moeder heeft!