100%NL Magazine Gordon Dubai

Gordon viert de liefde met nieuwe romantische foto’s

Gordon is gelukkiger dan ooit, en dat is aan hem te zien: hij straalt! Op Instagram viert hij de liefde met nieuwe romantische foto's.

Nieuwe romantische foto’s

Gordon kan zijn geluk niet op, samen met zijn vriend Jeffrey geniet hij met volle teugen van zijn nieuwe leven in Dubai. En dat Gordon gelukkig is, dat straalt hij uit ook. Op nieuwe romantische foto’s die hij deelt via zijn Instagrampagina zien we een stralende Gordon. Wat fijn om hem zo te zien!

Op de twee foto’s zien we Gordon samen met Jeffrey. Het stel is dolgelukkig samen, en dat maakt de volgers van Gordon ook heel blij. Ze reageren massaal met ‘Geniet van je geluk!’ en ‘Mooi stel’. Ook worden er heel veel hartjes onder het bericht geplaatst.

Vriend Jeffrey

Toen Gordon een paar weken geleden het nieuws deelde dat hij zou emigreren naar Dubai wist niemand nog dat de goedlachse presentator niet alleen zou vertrekken, maar samen met zijn nieuwe vriend Jeffrey!

Na vele break-ups en hartzeer voor Gordon heeft hij opnieuw het geluk gevonden. Hij heeft zijn hart verloren aan de 24-jarige Jeffrey de Visser. Samen wonen ze nu in Dubai en de heren vermaken zich prima! Gordon en Jeffrey delen regelmatig de leukste foto’s via hun social media. Kijk de mannen eens glunderen! Het nieuwe leven doet hen goed.

Bron en Beeld: Instagram Gordon