100pmagazine_gordon
Zie ook:
Delen

HOE LEUK: Gordon sluit vriendschap met déze bekende familie!

We genieten met volle teugen nu Gordon weer terug is op social media. Vandaag zien we foto's waarop goed te zien is dat hij vriendschap heeft gesloten met de bekendste familie van Nederland.

Gordon

De afgelopen weken is er één iemand die de media beheerst: Gordon. Nadat hij een jaar lang afwezig was op social media en uit de media, heeft hij een comeback gemaakt. En hoe! Vorige week vond de album release van zijn nieuwste album plaats. Alle denkbare mogelijke media was aanwezig bij de feestelijke release. Gordon is apetrots op zijn nieuwe album en is vastberaden om een geweldige comeback te maken.

Het afgelopen jaar was een heel moeilijk jaar voor Gordon, misschien wel het moeilijkste jaar uit zijn leven. En daar heeft Gordon van geleerd. Aan een journalist van De Telegraaf laat hij weten dat hij een hele harde les heeft geleerd en daarom niet langer zijn privéleven zal delen met zijn fans. Wij vinden dat jammer, maar begrijpen Gordon helemaal. Wij zijn ontzettend blij dat hij terug in de media is!

Vriendschap met bekende familie

Sinds hij terug is op social media is het weer een gezellige boel. Vandaag deelde hij weer een aantal heerlijke foto’s met een wel heel bekende familie. Misschien wel de bekendste familie van Nederland…

Want naast wie zien we Gordon? Naast de familie Meiland! Nu we Gordon zo zien stralen naast Erica en Martien vragen wij ons af hoe het kan dat zij niet eerder bij elkaar zijn geplaatst. Het zijn stuk voor stuk enthousiaste en flamboyante personen. Dat kan niet anders dan dat dat een match made in heaven is. Te leuk!

Benieuwd naar de gezellige kiekjes van Gordon en de familie Meiland? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Gordon

Delen

Meer over Gordon

HEFTIG: Nieuwe liefde Gordon plots overleden
HEFTIG: Nieuwe liefde Gordon plots overleden
Gordon straalt met man aan zijn zijde: 'Mijn liefde'
Gordon straalt met man aan zijn zijde: ‘Mijn liefde’
Lees alle artikelen over Gordon