100%NL Magazine Gordon Dubai

Een dolgelukkige Gordon zoenend gespot in Australië, is hij weer verliefd?

Op Instagram deelt Gordon een video waarop hij stralend te zien is, in het bijzijn van een hele knappe man! Is Gordon weer verliefd?

Gordon

Vorig jaar nam Gordon een rigoureus besluit en besloot hij te emigreren naar Dubai. En sindsdien heeft Gordon helemaal zijn plek gevonden op die magische plek. Hij peinst er dan ook niet over om terug te keren naar Nederland. Alleen wanneer hij opnames heeft voor nieuwe programma’s, komt hij even terug.

Een paar weken geleden liet Gordon weten nóg een rigoreuze beslissing te hebben genomen, namelijk: een haartransplantatie! Hij deelde een aantal foto’s van zijn nieuwe look en schreef daarbij: ‘Bijna het einde van dit klote jaar en aangezien ik al een nieuwe body heb van min 23 kilo dacht ik laat ik mn haar dan ook maar een beurt geven zodat we fris en fruitig een nieuw begin kunnen maken van dit 55ste levensjaar.’

Down the Road

Vorige week is het nieuwe seizoen van ‘Down the Road begonnen’. Een programma waarbij Gordon samen met jongvolwassenen met het syndroom van Down op reis gaat. Gordon: ‘Met heel mijn hart en ziel gemaakt samen met een geweldig team en waanzinnige mooie lieve nieuwe mensen!’

Gordon kan rekenen op ontzettende positieve reacties van Down the Road. De manier waarop hij het programma maakt en hoe hij met de mensen om gaat is hartverwarmend.

Zoenend gespot

Op dit moment is Gordon een wereldreis aan het maken en zit hij aan de andere kant van de wereld, in Australië! En zoals we kunnen zien op zijn Instagram zit hij daar niet alleen, maar is hij in het bijzijn van een bloedmooie man!

‘I love Australia!’ jubelt Gordon terwijl hij de man op de mond kust. Dit alles legt Gordon vast op een video. Ook in de Story daarna zien we een dolgelukkige Gordon. Wat fijn om hem zo gelukkig te zien. Zou hij opnieuw verliefd zijn?

Bron en Beeld: Instagram Gordon