WOW: Gordon shockeert volgers met compleet nieuwe look

WOW: Gordon shockeert volgers met compleet nieuwe look

Gordon wil het nieuwe jaar helemaal fris en fruitig beginnen. Hij is al onwijs veel kilo's kwijt, maar ook was hij toe aan een nieuw kapsel en daar deelt hij foto's van.

Gordon

Vorig jaar nam Gordon een rigoureus besluit en besloot hij te emigreren naar Dubai. En sindsdien heeft Gordon helemaal zijn plek gevonden op die magische plek. Hij peinst er dan ook niet over om terug te keren naar Nederland. Alleen wanneer hij opnames heeft voor nieuwe programma’s, komt hij even terug.

Gordon leeft zijn mooiste leven in Dubai. Samen met zijn hondjes geniet hij onwijs en doordat hij het afgelopen jaar bijna 25 kilo afviel, zit hij ook nog eens lekker in zijn vel. Toch was het tijd voor nóg meer verandering in zijn leven.

Happy new hair!

Gordon is de afgelopen tijd minder vaak op social media te zien. Hij probeert offline te leven en komt zo nu en dan nog op Instagram tevoorschijn met een nieuwtje of leuke foto. Dit keer is het een reeks foto’s, waarvan menig volger even schrikt. Gordon wil het nieuwe jaar helemaal fris beginnen en daarom kiest hij voor een nieuwe look. De zanger heeft namelijk een haartransplantatie gedaan. ‘Happy new hair! Gelukkig nieuw haar allemaal! Bijna het einde van dit klote jaar en aangezien ik al een nieuwe body heb van min 23 kilo dacht ik laat ik mn haar dan ook maar een beurt geven zodat we fris en fruitig een nieuw begin kunnen maken van dit 55ste levensjaar’ begint hij zijn bericht.

Wensen voor 2023

De zanger hoopt dat het volgende jaar een stuk leuker en beter zal zijn dan 2022 en daarom spreekt hij zijn wensen alvast uit naar zijn volgers. ‘Ik hoop dat dit jaar de mensen weer wat aardiger en liever kunnen worden naar elkaar toe. Gun elkaar het beste en probeer een zo goed mogelijk mens te zijn. Verbind ipv verbreek en hou vast aan eigen waardes en laat iedereen in zijn of haar waarde dan komen we een heel eind. Gelukkig en gezond liefdevol en vol met licht een spetterend 2023 voor iedereen! X G’, eindigt hij zijn bericht. Wij zijn benieuwd of Gordon zijn looks van vroeger terugkrijgt, nu hij deze transplantatie heeft ondergaan. Zo’n groot bos, blonde krullen zou toch geweldig zijn?

Bron en Beeld: Instagram Gordon Heukeroth.