Grootste droom Xess Xava komt uit en het is het schattigste ooit

Grootste droom Xess Xava komt uit en het is het schattigste ooit

Xess Xava ziet zijn grootste droom uitkomen! Yolanthe en Wesley delen de prachtige beelden.

Yolanthe Cabau

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava.

Zoon Xess Xava

Samen met haar ex-man Wesley Sneijder heeft Yolanthe zoon Xess. Vanaf moment één dat Xess geboren werd is hij het oogappeltje van Yolanthe. Het was niet gemakkelijk voor Yolanthe om zwanger te raken, en er ging een heel traject aan vooraf. Tijdens Linda’s Zomerweek in 2015 vertelde Yolanthe destijds met tranen in haar ogen over die heftige periode. Ze werd er die tijd ook van beschuldigd te hebben laten sleutelen aan haar uiterlijk, terwijl Yolanthe achter de schermen bezig was met een hormoonbehandeling.

Gelukkig voor Yolanthe en Wesley kwam hun grote droom uit en werd Xess Xava in 2015 geboren. Helaas voor het stel strandde hun huwelijk in 2019.

Grootste droom

Xess Xava is net zoals zijn papa een echte voetbalfanaat. Zijn grootste idool is Lionel Messi en die heeft hij in het echt mogen ontmoeten. Yolanthe en Wesley lieten beide prachtige beelden zien van het moment. De ogen stralen van Xess Xava, wat een droom die uitkomt! Je ziet de beelden hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Yolante Cabau