100%NL Magazine Chantal Bles Robert Doornbos
Zie ook:
Delen

Grote tegenslag voor Robert Doornbos en Chantal ‘Wat een drama’

Robert en Chantal Doornbos hadden gehoopt op een droomvakantie op het Spaanse eiland Ibiza, maar deze is uitgelopen op een waar drama.

Chantal Bles en Robert Doornbos

Chantal Bles en Robert Doornbos vormen samen een dynamisch duo, zowel in hun persoonlijke leven als in hun professionele carrière. Chantal, een toonaangevende Nederlandse styliste, staat bekend om haar flair voor mode en heeft met tal van bekende Nederlanders samengewerkt, waardoor ze hen helpt hun beste beentje voor te zetten op de rode loper en daarbuiten. Aan de andere kant is Robert Doornbos een voormalig professioneel Formule 1- en ChampCar-coureur, wiens snelheid en behendigheid op de racebaan hem tot een van de meest herkenbare sportfiguren in Nederland hebben gemaakt.

Robert en Chantal kregen samen twee kinderen: Jada en Josh.

Drama

Robert en Chantal Doornbos genieten momenteel van een vakantie op het Spaanse eiland Ibiza. Helaas verloopt de vakantie niet zoals gehoopt. Robert deelt hun teleurstelling in een Instagram Story, waarin hij zijn volgers waarschuwt voor Casa Sukha Ibiza. Hoewel de foto’s van de accommodatie er aantrekkelijk uitzagen, bleek de werkelijkheid anders te zijn. Robert noemt het verblijf “een drama” en adviseert mensen hun geld hier niet aan uit te geven.

Noodoplossing

Het probleem met Casa Sukha Ibiza blijkt serieus te zijn. In een negatieve recensie op Tripadvisor beschrijft Robert hoe het gezin vijf dagen zonder warm water zat vanwege een kapotte boiler. Ondanks herhaalde pogingen om de eigenaar in te schakelen, kregen ze geen compensatie. “Ik ben met mijn gezin op vakantie, dus de basisbehoefte om lekker warm te douchen was noodzakelijk,” schrijft Robert gefrustreerd. Uiteindelijk besloot het gezin als noodoplossing een ander huis te huren om hun vakantie toch nog enigszins te redden.

Robert Doornbos drama

 

Bron: Shownieuws. Bron en Beeld: Instagram Robert Doornbos.

Delen

Meer over Robert Doornbos

Heel mooi nieuws voor Chantal Bles en Robert Doornbos
Heel mooi nieuws voor Chantal Bles en Robert Doornbos
LOOKING GOOD: Chantal Bles en Robert Doornbos showen afgetraind lichaam
LOOKING GOOD: Chantal Bles en Robert Doornbos showen afgetraind lichaam
Lees alle artikelen over Robert Doornbos

Meer over Chantal Bles

Heel mooi nieuws voor Chantal Bles en Robert Doornbos
Heel mooi nieuws voor Chantal Bles en Robert Doornbos
Chantal Bles deelt bijzondere beelden van pasgeboren baby: 'Je bent ons zonnetje'
Chantal Bles deelt bijzondere beelden van pasgeboren baby: ‘Je bent ons zonnetje’
Lees alle artikelen over Chantal Bles