100%NL Magazine GTST oud
Delen

Deze oud-GTST acteur kruipt opnieuw in z’n rol!

Oud GTST'er Rick Engelkes, die de gynaecoloog dokter Simon speelde in Goede Tijden Slechte Tijden, kruipt opnieuw in zijn rol. Alleen niet in GTST, maar in de nieuwe komediefilm Huisvrouwen bestaan niet!

De komedie Huisvrouwen bestaan niet gaat over 3 vrouwen, 2 zussen en hun moeder, die gedwongen worden hun onderlinge verschillen terzijde te schuiven en na te denken over hun leven. Rick gaat een bijrol spelen als gynaecoloog met, ja je raad het: de naam dokter Simon. “Er zit toevallig een arts in, dus die gimmick konden we niet laten liggen, alles is tenslotte ooit begonnen bij GTST.” Zijn rol wordt dus als het ware weer even tot leven gebracht 😉

Dokter Simon was tussen 1990 en 1994 een populair personage in GTST. In 2003 keerde hij een aantal maanden terug, waarna hij in de serie overleed.  Rick is inmiddels 58 jaar en is de laatste jaren vooral actief als theaterproducent.

Huisvrouwen bestaan niet is vanaf 21 december te zien in de bioscoop en naast Rick spelen onder anderen Loes Luca, Jelka van Houten, Jim Bakkum en Leo Alkemade een rol in de film.

Bron: AD

Delen