100pmagazine_guusmanon

LIEF: Manon Meijers deelt foto van zoontje Guus Meeuwis die sprekend op zijn vader lijkt!

Jeetje wat lijkt jongste zoontje van Guus Meeuwis toch op zijn vader! Één gezicht!

Jongste zoontje Guus Meeuwis

Inmiddels wonen Guus Meeuwis en Manon Meijers in hun nieuwe villa in Tilburg. Voor Manon een flinke omslag, want de styliste woonde hiervoor in Amsterdam. Maar alles voor de liefde! 😉

Op Instagram deelde Manon afgelopen week een leuke foto van het jongste zoontje van Guus, Jules. ‘Life sucks wanneer je stiefmoeder fan is van online shoppen’, schrijft Manon bij de foto. En hoe grappig: Jules lijkt sprekend op zijn vader!

Samen met zijn ex-vrouw Valerie kreeg Guus 4 kinderen: Pepijn, Sarah, Teun en Jules. Inmiddels zijn de twee gescheiden en is Guus verloofd met Manon!

Huwelijk Guus en Manon

Ondanks dat de twee grootse huwelijksplannen hebben gooide het coronavirus roet in het eten en moest alles verzet worden. Zo ook de huwelijksplannen van de tortelduifjes. Manon: ‘Groots is natuurlijk verplaatst naar volgend jaar. Wij stellen de bruiloft ook uit, maar tot nader orde. Je kunt nog niet zoveel zeggen over het najaar.’ Guus: ‘Wat we wel kunnen zeggen, is dat het heel raar is om de liefde te vieren met 1,5 meter ertussen. Dat willen we echt niet. Zolang we het feest niet kunnen vieren wat we voor ogen hadden, houden we plannen nog even bij ons. De bedoeling is dat we zo snel mogelijk gaan trouwen! Zodra het kan, gaan we juichend naar het altaar.’ Manon: ‘Rennend!’.

Bron en Beeld: Instagram Manon Meijers