AAAWH: Gezinsuitbreiding voor Guus Meeuwis en Manon Meijers!

AAAWH: Gezinsuitbreiding voor Guus Meeuwis en Manon Meijers!

Een nieuwe aanwinst voor het gezin van Guus Meeuwis en Manon Meijers! Het verliefde koppel heeft een hondje geadopteerd, genaamd Dolly!

‘Hello Dolly’, schrijft Manon Meijers bij de foto van Guus met het superschattige hondje. De reacties op deze bruine bol van schattigheid stromen in ieder geval binnen bij Manon. Anouk Smulders schrijft ‘Ooohhhhhh hou op met mij!!! Wat een snoet en die ogen……’ en ook Esmee van Kampen, Britt Dekker en Suzan en Freek zijn helemaal verliefd op het hondje.

Guus en Manon zijn niet de enige BN’ers die tijdens de coronaperiode een hondje hebben geadopteerd. Ook Gordon adopteerde begin dit jaar een hondje, genaamd Toto. Hoewel het hondje heel wat stof heeft doen opwaaien, is Gordon ontzettend blij met zijn nieuwe harige vriendje en verwend hem ontzettend!

Ook Raymond van Barneveld en zijn vriendin Julia hebben een volgende stap in hun relatie genomen en adopteerde hondje Luna. Daarnaast hebben Nikkie Plessen, Jan Smit en Patty Brard een hondje geadopteerd afgelopen jaar.

 

Bron en Beeld: Instagram