100pmagazine_guusmanon

Guus Meeuwis en Manon geven elkaar dit weekend het jawoord

Na lang wachten en heel wat uitstel, geven Guus Meeuwis en Manon Meijers elkaar dit weekend het jawoord.

Jawoord

Het gaat dit weekend dan eindelijk gebeuren. Guus Meeuwis en Manon Meijers gaan elkaar het jawoord geven. Het plan om te trouwen is er al een tijdje, want Guus ging in 2019 namelijk al op zijn knieën. Helaas ontstond toen de coronacrisis en daardoor hebben de twee het huwelijk toch wat jaren uitgesteld. De liefde vieren met 1,5 meter afstand zag het stel toch niet zo zitten en dat is logisch.

Trouwlocatie

De liefde wordt dit weekend gevierd in het buitenland en daarvoor worden alle voorbereidingen alvast getroffen. Samen met hun geliefden reist het stel af naar Portugal. Het land waar Guus 3 jaar geleden ook op zijn kniën ging. Het management van Guus laat aan RTL Boulevard weten dat het stel in de zevende hemel is en met hun hoofd in de wolken.

Ontmoeting

Guus en Manon zijn al jaren gelukkig met elkaar. Ze kwamen elkaar, voordat de vlonk oversloeg, altijd al een paar keer per jaar tegen in de televisiewereld. ‘Pas nadat zijn huwelijk allang voorbij was, keken we elkaar een keer aan bij Groots en gebeurde er iets. Toen heeft hij me gekust, maar ik weet nog dat ik achteraf dacht: dit is iemand met wie ik werk, waar slaat dit op? Ik was wél meteen knetterverliefd: hij had me wakker gekust, of zo. En zichzelf ook!’ Liet Manon destijds weten aan Vriendin.

Bron en Beeld: Vriendin en RTL Boulevard