100pmagazine_guusmanon
Zie ook:
Delen

YES! Guus en Manon geven elkaar deze zomer eindelijk het ja-woord

Jippie! Guus Meeuwis (50) en zijn verloofde Manon Meijers (44) stappen deze zomer eindelijk in het huwelijksbootje! Dat vertelt Guus in zijn NPO1-programma Glory Days.

Huwelijk Guus en Manon

Zanger Guus Meeuwis is alweer een aantal jaar dolgelukkig met zijn grote liefde Manon Meijers. De twee zijn zelfs zó verliefd dat ze gaan trouwen. De Brabantse zanger vroeg Manon in 2019 al ten huwelijk en ze zei natuurlijk ja! Het plan was om al eerder in het huwelijksbootje te stappen, maar het huwelijk werd helaas meerdere malen uitgesteld vanwege de coronacrisis.

In een eerder interview met 100%NL Magazine lieten ze destijds het volgende weten. Guus: ‘Wat we wel kunnen zeggen, is dat het heel raar is om de liefde te vieren met 1,5 meter ertussen. Dat willen we echt niet. Zolang we het feest niet kunnen vieren wat we voor ogen hadden, houden we plannen nog even bij ons. De bedoeling is dat we zo snel mogelijk gaan trouwen! Zodra het kan, gaan we juichend naar het altaar.’ Manon: ‘Rennend!’.

En deze zomer gaat het dan toch eindelijk gebeuren. ‘We gaan in juli trouwen’ vertelt Guus in zijn NPO1-programma Glory Days.

Kinderen

Samen met zijn ex-vrouw Valerie kreeg Guus 4 kinderen: Pepijn, Sarah, Teun en Jules. Inmiddels zijn de twee gescheiden en is Guus dus verloofd met Manon! Een tijdje geleden deelde Manon nog een té schattig fotootje van het jongste zoontje van Guus, Jules. En hoe leuk: Jules is een kleine kopie van zijn bekende papa!

Ook voor Guus en Manon samen is er gezinsuitbreiding, want samen hebben ze een te schattig hondje, genaamd Dolly! Inmiddels wonen Guus Meeuwis en Manon Meijers in hun nieuwe villa in Tilburg. Voor Manon een flinke omslag, want de styliste woonde hiervoor in Amsterdam. Maar alles voor de liefde!

Bron: Shownieuws & NPO1 (Glory Days) & Instagram Guus Meeuwis | Beeld in tekst: Instagram Guus Meeuwis.

Delen

Meer over Guus Meeuwis

Guus Meeuwis laat emotioneel van zich horen na állerlaatste Groots met een zachte G-concert
Guus Meeuwis laat emotioneel van zich horen na állerlaatste Groots met een zachte G-concert
Zo zien de 4 kinderen van Guus Meeuwis eruit!
Zo zien de 4 kinderen van Guus Meeuwis eruit!
Lees alle artikelen over Guus Meeuwis

Meer over Manon Meijers

Manon Meeuwis zag Guus niet zitten: 'Het was gewoon echt geen optie'
Manon Meeuwis zag Guus niet zitten: ‘Het was gewoon echt geen optie’
Manon Meeuwis zet jarige Guus in het zonnetje met bijzondere foto
Manon Meeuwis zet jarige Guus in het zonnetje met bijzondere foto
Lees alle artikelen over Manon Meijers