Guus: ‘Zodra het kan, rennen we juichend naar het altaar’
Zie ook:
Delen

Guus: ‘Zodra het kan, rennen we juichend naar het altaar’

Net als de rest van de wereld hebben Guus en Manon hun plannen voor deze zomer drastisch moeten omgooien. Maar zij zitten allesbehalve stil. Guus komt met een nieuw album en Manon met haar eigen styling platform en boek. ‘Het was een drukke periode, maar we waren gelukkig net op vakantie geweest.’

Guus: “Ik liep er al een tijdje mee rond. Ik was de avonden ervoor al druk bezig geweest met allerlei voorbereidingen. Toen op een avond was het zover. We zaten in Portugal en de kinderen zaten in het complot.”

Manon: “Hij had de kinderen heel lief eerst om toestemming gevraagd. Toen hadden ze gezegd: ‘Is goed, maar dan willen we er wel bij zijn!’. Uiteindelijk had Guus aangegeven dat dat misschien een beetje ver ging, om er écht bij te zijn.”

Guus: “Maar ze mochten wel samen met mij het plan bedenken.”

Manon: “Wat heel tof was! Toen we terugkwamen van het eten hadden ze alles heel mooi versierd en gezellig gemaakt. En toen Guus op één knie ging, stonden er vier kids, die eerst op hun buik lagen mee te kijken, te juichen op het balkon.”

Guus: “Ik was ontzettend zenuwachtig.”

Manon: “Maar ik had niets gemerkt! Ik had niets in de gaten.”

Guus: “We waren samen gaan eten. En in ene begon Manon uit het niets een ABC te doen.”

Manon: “Ik vond het zelf heel grappig. Ik was een hele lieve ABC over hem aan het doen, maar ik zag hem steeds witter worden.”

Guus: “Ik dacht: hoe komt ze er nu bij om dat nét vanavond te doen? Ik dacht dat ze dwars door me heen keek. Maar dat bleek gelukkig niet het geval te zijn. Ik was zó zenuwachtig. Ik had schitterende woorden voorbereid. Ik weet alleen dat ik dat allemaal niet gezegd heb. Ik weet eigenlijk ook niet meer wat ik wél gezegd heb. Maar de uitkomst was gelukkig: ja.”

Styling Guus en Manon

Voor onze covershoot heeft de styling werkelijk alles uit de kast getrokken. Manon heeft met haar jaloersmakende lange benen prachtige rokjes aangemeten gekregen en Guus draagt een stoer jasje met gestreept t-shirt en een gave houthakkersblouse. Wij van de redactie wilden dan ook maar al te graag weten waar deze leuke outfits waren geshopt.

De nieuwe juli-augustus editie van 100%NL Magazine ligt nu in de winkels of bestel je via onze website!

Foto 1: Glitter rokje, wit shirt (Manon) Strepen shirt, jack, jeans (Guus)

Credits:

  • ByLotte
  • Van Zuilen Mode
  • Van Dijk
  • Van den Assem

Foto 2: Denim rokje, zwart shirt (Manon) Ruiten blouse, jeans (Guus)

Credits:

  • Labels fashion
  • Paul Warmer
  • ByLotte
  • Van Dijk

Delen