100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Heel bijzonder moment voor Marieke Elsinga en haar zoon Jip

Samen met haar zoon Jip heeft Marieke Elsinga een heel bijzonder moment meegemaakt.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geelden mee aan Expeditie Robinson en is ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Ook was Marieke de vaste teamcaptain in het nieuwe programma ‘Fout maar Goud’. Sinds vorige week is het programma ‘Alles Is Muziek’ te zien op RTL 4 en dit presenteert Marieke vol overgave.

Gezin

Samen met haar vriend Sander heeft Marieke een prachtig gezin. Vorig jaar werden Sander en Marieke voor het eerst trotse ouders van een prachtige zoon genaamd Jip. Sinds de komst van Jip lacht het leven Marieke toe. De presentatrice straalt als nooit tevoren en geniet duidelijk met volle teugen van het moederschap.

Bijzonder moment

Op Instagram deelt Marieke een bijzonder moment tussen moeder en zoon. ‘We waren vandaag in het huis waar mijn moeder en haar familie opgroeide, dat gebouwd is in 1637. Zo bijzonder! Zoveel herinneringen daar.’

Bij de post deelt Marieke ook twee te schattige foto’s. Wij smelten even weg…

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: 'Van 4 hoog naar beneden gevallen'
Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: ‘Van 4 hoog naar beneden gevallen’
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga