100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Stralende Marieke Elsinga en Jip poseren tijdens zonnige boswandeling

Het is eindelijk droog en de zon scheen vandaag zelfs. Dat vraagt om wandelingen en dat hebben Marieke en Jip dan ook gedaan. Prachtig..

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geelden mee aan Expeditie Robinson, heeft ze een lange tijd RTL Boulevard gepresenteerd en was ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Ook was Marieke de vaste teamcaptain in het nieuwe programma ‘Fout maar Goud’.

Boswandeling

Het regent al weken, het is vroeg donker en het is buiten ontzettend saai. Toch lijkt dit saaie weer te veranderen, want het is inmiddels alweer twee dagen mooi. Er valt zo nu en dan een spatje regen, de hagel komt op sommige plekken nog uit de lucht en het is onwijs koud, maar de zon schijnt en dat is wat we allemaal willen. Marieke pakt de zonnige momentjes graag even mee en zij besloot om samen met haar pasgeboren zoontje Jip een heerlijke wandeling te maken. Op Instagram poseert zij met een grote glimlach en Jip in de draagzak. ‘Geen regen meer’, schrijft een blije Marieke eronder. ‘Lekker genieten met de kleine!’ en ‘Geniet ervan Marieke, heerlijk weer om met de baby er op uit trekken’, reageren twee volgers. Dat Marieke hiervan geniet, is te zien.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga.

Delen

Meer over Marieke Elsinga

ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga