100%NL Magazine Noa Vahle
Zie ook:
Delen

Heel Carré in een deuk na hilarische uitspraak Noa Vahle bij Gouden Televizier-Ring gala

Noa ging er gisteravond met een prijs vandoor en daarvoor had zij haar speech klaar. Dit deed zij, zoals wij van haar hadden verwacht, op een nuchtere, maar hilarische manier.

Noa Vahle

Noa Vahle is een Nederlandse sportpresentatrice en verslaggeefster. Zij was in 2021 al te zien in het programma HLF8, waar zij een eigen sportrubriek kreeg in het programma van haar neef, Johnny de Mol. Bij het grote publiek werd Noa bekend toen zij verslag deed van het WK in Qatar voor het SBS-programma De Oranjewinter, de spin-off van Vandaag Inside. Noa kreeg veel lovende reacties, want zij presenteerde onwijs goed. De genen van haar moeder dus.

Grapje over familie

Noa is gisteravond uitgeroepen tot Televizier talent van het jaar en iedereen die wint, moet naar voren komen om een woordje te doen. Noa had haar woordje klaar en zij bedankte heel veel mensen, waaronder de mannen van VI, Hélène Hendriks, haar liefje en haar familie, maar daar maakte zij een grapje over. ‘Mijn familie. Natuurlijk allereerst: dankjewel… Voor de kruiwagen.’ De hele zaal begint te klappen en zij gieren het uit. ‘Ik maak de grap maar een keer zelf. Nee, dankjewel!’, zegt zij. Wat is Noa toch een leuke, nuchtere meid. Zij verdient deze prijs echt!

Benieuwd naar het dankwoord van Noa? Je ziet de hele video hieronder.

Bron en Beeld: YouTube AVROTROS

Delen

Meer over Noa Vahle

Noa Vahle deelt prachtig nieuws 'ZIN IN!!!'
Noa Vahle deelt prachtig nieuws ‘ZIN IN!!!’
AAWH: Noa Vahle deelt prachtige en te leuke jeugdfoto met broer Julian
AAWH: Noa Vahle deelt prachtige en te leuke jeugdfoto met broer Julian
Lees alle artikelen over Noa Vahle