100%NL Magazine Bibian Mentel
Zie ook:
Delen

Heel goed nieuws: Bibian Mentel kan weer fietsen!

Bibian Mentel kan weer fietsen! Haar man Edwin deelde vandaag een video met dit goede nieuws waarbij hij onder andere schrijft: "Dikke tranen van geluk als ik dit zie"

In de video is te zien hoe de snowboardster op een aangepaste fiets door een gymzaal fietst. Man Edwin schrijft bij de foto dat het nog veel moeite kost, maar ze fietst!

Het kost nog veel moeite maar ze fietst!! Weer een stapje in een lang en zwaar proces waar hoop en wanhoop, blijdschap en verdriet soms dicht bij elkaar liggen maar Bibian Mentel blijft knokken, lachen, doelen stellen, motiveren en hoe onmogelijk het misschien zal klinken, genieten!

De snowboardster blijft dus knokken, ondanks dat kanker vorig jaar voor de tiende keer werd geconstateerd. Na deze constatering moest er een tumor in haar onderrug verwijderd worden, waarna bleek dat de operatie goed was verlopen, maar er een incomplete dwarslaesie was ontstaan. Vanaf dat moment had Bibian geen gevoel meer in haar benen. Toch doet ze er alles aan om weer te kunnen lopen. Deze video kan dus zeker als mijlpaal gezien worden voor Bibian. Wat een ontzettende powervrouw!

https://www.facebook.com/edwin.spee.3/videos/10215447290441835/?fref=search&__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARAbt17T_moSyx6mPuHH22fIsilxh6Cx_0a6n4F4QWcczcWVetT0VADtPFTOXZX4HXU5pXPvDQdggIos

Delen

Meer over Bibian Mentel

Nabestaanden Bibian Mentel vieren haar 50e verjaardag: 'We missen je'
Nabestaanden Bibian Mentel vieren haar 50e verjaardag: ‘We missen je’
Gezin Bibian Mentel brengt haar naar laatste rustplaats
Gezin Bibian Mentel brengt haar naar laatste rustplaats
Lees alle artikelen over Bibian Mentel