100%NL Magazine Chantal Bles
Zie ook:
Delen

Heel goed nieuws voor de dochter van Chantal Bles!

De 3-dochter van Chantal Bles en Robert Doornbos heeft hele zware maanden achter de rug in haar gevecht tegen kanker. Vandaag - op Wereld Kankerdag - heeft zij goed nieuws gekregen in het ziekenhuis!

Tijdens de zwangerschap van Chantal Bles werd geconstateerd dat dochter Jada ernstig ziek is. Er werd een niertumor met uitzaaiingen bij haar gevonden. Samen met het hele gezin gingen zij het gevecht tegen de ziekte aan. Hoewel Jada toen nog maar 2 jaar oud was hield (en houdt) zij zich al die tijd super sterk.

En na de nare periodes van chemo en ziekenhuis bezoeken heeft Jada vandaag heel goed nieuws gekregen schrijft Chantal Bles bij een video op Instagram.

Vandaag is het wereld kanker dag en vandaag hebben wij goede uitslagen gekregen van Jada haar scans! We zijn er stil van.. wat een emotie! Wat een ontlading! Na 10maanden lang strijden kregen we dan eindelijk goed nieuws! Zo trots als en pauw zijn wij op onze Jada! Tegelijkertijd denken we aan de aankomende jaren waarin er iedere 3 maanden echo’s en scans zullen volgen om te kijken of de kanker ook weg blijft. Vandaag denken wij extra aan alle strijders, de families en vrienden die aan het vechten zijn, die deze ziekte hebben overwonnen maar ook aan de strijders die het helaas niet hebben kunnen redden… wat ik jullie mee wil geven..Hou elkaar vast,zie elkaar,luister en geef elkaar wat vaker een knuffel en leef het leven! #wereldkankerdag #samensterk @robertdoornbos #jadamylena

Wij kunnen ons op dit moment geen mooier nieuws voor Jada en het gezin wensen en hopen dat zij een hele gelukkige en gezonde periode vol liefde tegemoet mogen gaan.

Bron: Instagram Chantal Bles

Delen

Meer over Chantal Bles

Grote tegenslag voor Robert Doornbos en Chantal 'Wat een drama'
Grote tegenslag voor Robert Doornbos en Chantal ‘Wat een drama’
LOOKING GOOD: Chantal Bles en Robert Doornbos showen afgetraind lichaam
LOOKING GOOD: Chantal Bles en Robert Doornbos showen afgetraind lichaam
Lees alle artikelen over Chantal Bles