100pmagazine_heleenvanroyen
Zie ook:
Delen

VA VA VOOM! Heleen van Royen post foto in rode bikini!

Heleen van Royen geniet momenteel lekker van het zonnetje in Portugal. Op Instagram post zij een foto van zichzelf in een rode bikini. Wow!

Rode bikini

Dat Heleen van Royen niet bang is om zichzelf te laten zien, weten we al langer. Ze is inmiddels moeder én grootmoeder en nog altijd een echte vamp! Vanuit Portugal post ze twee zomerse selfies in een rode bikini. Oeh la la! Heleen ziet er stralend uit. Dat vinden ook haar volgers, die razend enthousiast reageren op de bikinifoto’s. ‘Woow je ziet er geweldig uit. Knap hoor’ en ‘Wauw je blijft mooi’ zijn enkele reacties die op Instagram te lezen zijn.

https://www.instagram.com/p/CclGuvbjBf2/?utm_source=ig_web_copy_link

Pikante foto

De schrijfster deelt geregeld selfies en andere mooie foto’s van zichzelf op Instagram. Onlangs nog deelde ze een pikante foto op haar verjaardag! Heleen is toen 57 jaar geworden en ze ziet er geweldig uit!

Modern family

Heleen is moeder van twee kinderen: Sam (24) en Olivia (28). Haar dochter Olivia kreeg vorig jaar haar eerste kindje, Spencer. Heleen werd voor het eerst oma, en dat op 55-jarige leeftijd! Verder heeft de schrijfster een relatie met haar grote liefde Bart en woont met hem samen. Een moderne familie waar Heleen supertrots op is.

Bron en Beeld: Heleen van Royen.

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: 'Het is héél moeilijk om te zien'
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: ‘Het is héél moeilijk om te zien’
Lees alle artikelen over Heleen van Royen