100pmagazine_heleenvanroyen
Zie ook:
Delen

Heleen van Royen verbluft volgers met afgetrainde lichaam in ondergoed

Heleen heeft er hard voor getraind en hard werken is zeker beloond. Wat ziet de schrijfster er ongelooflijk goed uit!

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van Heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Ook de relatie van Heleen deed destijds veel stof opwaaien. Inmiddels is Heleen 10 jaar samen met haar grote liefde: drummer Bart Meeldijk. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

Afgetraind

Heleen was de afgelopen maanden dagelijks in de sportschool te vinden. Daarnaast is zij ook gaan letten op wat zij eet en dat samen heeft voor een geweldig resultaat gezorgd. Enkele weken geleden plaatste zij al wat beelden van een fotoshoot en vandaag deelt zij het verbluffende resultaat. Heleen poseert steeds op een andere manier in ondergoed en zij is helemaal afgetraind. Onze mond viel open, want wat ziet Heleen er ge-wel-dig uit en dat op 58-jarige leeftijd. Volgers gaan door het dak. ‘Wow wat een super mooi resultaat!!!’, ‘Waaaauuuuw je ziet er FANTASTISCH uit’ en ‘Wauw, wat een lijf!’, zijn wat reacties. Respect voor Heleen, want zij ziet er beter uit dan ooit!

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen.

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Lees alle artikelen over Heleen van Royen