100%NL Magazine Helene Hendriks
Zie ook:
Delen

Woedende Hélène Hendriks doet aangifte: ‘Dit is schandalig’

Niet alleen Hélène Hendriks, maar ook meerdere BN'ers hebben met dit probleem te maken. Wat heftig dit...

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks kennen we natuurlijk allemaal als voormalig hockeyster en tegenwoordig als presentatrice. Vanaf juni 2019 presenteerde ze een tijd de talkshow Hendriks en Genee. Ze deed dit samen met Wilfred Genee. Ook schoof ze regelmatig aan als sport-deskundige tijdens 6 inside. Daarnaast schuift ze ook vaak aan bij Vandaag Inside én verving ze Johnny de Mol als presentatrice van HLF8. Wij genieten volop van Hélène op tv en hopen dat aankomende jaren nog veel te mogen doen!

Aangifte

Er zijn beelden van tientallen BN’ers gebruikt in neppornofilmpjes die met behulp van AI-technologie zijn gemaakt. Hélène Hendriks is één van die BN’ers die er de dupe van is. In Vandaag Inside vertelt zij erover. Zo laat zij weten aangifte te gaan doen, want dit is absoluut strafbaar. ‘Ik was achter de schermen al bezig met aangifte, maar ik ben er wel sceptisch over. Minister Dilan Yesilgoz zegt: meld het. Maar ik denk: we hebben al zoveel strafzaken en aangiftes op de stapel. Ik heb het gevoel dat er uiteindelijk vrij weinig gebeurt.’

Ook Olcay Gulsen is de dupe van één van de filmpjes en zij heeft de nepvideo van zichzelf niet bekeken. Hélène heeft haar nepfilmpjes wel bekeken. ‘Ze hebben me op een heel goed lichaam gezet’, zegt zij grappend. ‘Ik maak er natuurlijk geintjes over, maar het is schandalig. Het is heel slecht. En het is ook echt fake, dat zie je als je kijkt’, vertelt Hélène. Dit is natuurlijk verschrikkelijk en het is bizar dat zoiets op zo’n makkelijke manier gemaakt en verspreid kan worden.

Bron en Beeld: Vandaag Inside

Delen

Meer over Helene Hendriks

AAWH: Hélène Hendriks deelt babygeluk
AAWH: Hélène Hendriks deelt babygeluk
WAANZINNIG: Hélène Hendriks in het huwelijksbootje?
WAANZINNIG: Hélène Hendriks in het huwelijksbootje?
Lees alle artikelen over Helene Hendriks