Kraantje Pappie en gezin 100pmagazine
Delen

HILARISCH: Dochter van Kraantje Pappie valt in slaap tijdens pizza date

Kraantje Pappie: "Ze moest en zou pizza eten… 2 hapjes verder…"

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie is de artiestennaam van Alex van der Zouwen (1 juli 1986). Hij is bekend als Nederlands rapper en heeft een contract bij Noah’s Ark. Van der Zouwen brak door mijn zijn debuutalbum Crane. Vervolgens heeft hij nog meer succesvolle albums uitgebracht. Sinds maart 2021 is van der Zouwen onderdeel van The Streamers. 

Dochter Maeve

Kraantje Pappie en zijn vriendin Sarah zijn inmiddels al meer dan tien jaar bij elkaar, en nog altijd hartstikke gelukkig. Op 10 februari 2020 kregen ze een dochter genaamd Maeve Celine van der Zouwen. Kraantje plaatste destijds daarover op Instagram: ‘Alleen was ik oke, samen waren we beter, met jou zijn we compleet.’ Dochter Maeve is een echte fashion icoon en draagt de leukste outfits. Ook draagt ze vaak matching kleding met haar ouders.

Pizza date

Kraantje plaatste een hilarisch bericht op zijn Instagram. Alhoewel Maeve heel graag pizza wilde eten met haar vader kon ze haar oogjes toch niet open houden. Daarbij schrijft hij: “Dinnerdate met Maeve. Ze moest en zou pizza eten… 2 hapjes verder…” Ook veel volgers van Kraantje reageren onder het bericht. Zo schrijft er iemand: “haha ahhhh zoooo schattig, waarschijnlijk aan het dromen over haar toetje.” Je ziet het bericht hieronder.

https://www.instagram.com/p/Cs6oHXEItAi/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Kraantje Pappie

Delen

Meer over Kraantje Pappie

AAWH: Kraantje Pappie laat harten smelten met mierzoete foto's van dochter
AAWH: Kraantje Pappie laat harten smelten met mierzoete foto’s van dochter
Kraantje Pappie maakt geslacht tweede kindje bekend
Kraantje Pappie maakt geslacht tweede kindje bekend
Lees alle artikelen over Kraantje Pappie