Kraantje Pappie en gezin 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Kraantje Pappie en vriendin zetten grote stap in relatie

Het werd tijd voor een nieuw onderkomen, dachten Kraantje Pappie en zijn vriendin. De twee hebben de sleutel gekregen van hun nieuwe woning.

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie is de artiestennaam van Alex van der Zouwen. Hij is bekend als Nederlands rapper. Van der Zouwen brak door mijn zijn debuutalbum Crane. Vervolgens heeft hij nog meer succesvolle albums uitgebracht. Sinds maart 2021 is van der Zouwen onderdeel van The Streamers.

Grote stap

Kraantje is al meer dan 11 jaar samen met zijn vriendin Sarah. Het mooie stel kreeg vorig jaar een dochtertje Maeve en met haar maken zij alleen maar mooie herinneringen. Zo waren zij vorige maand nog samen op vakantie in New York. Nu deelt Kraantje, ook wel Alex genoemd, weer leuk nieuws, want hij en Sarah hebben de sleutel gekregen van hun nieuwe woning. Vol trots en met een grote glimlach op het gezicht poseert het stel in de deuropening. Hopelijk gaat het gezin zich hier helemaal thuis voelen en maken zij hier weer mooie, nieuwe herinneringen. Gefeliciteerd met jullie woning, Kraantje en Sarah!

https://www.instagram.com/p/ClTj6D2ArTK/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Kraantje Pappie

Delen

Meer over Kraantje Pappie

AAWH: Kraantje Pappie laat harten smelten met mierzoete foto's van dochter
AAWH: Kraantje Pappie laat harten smelten met mierzoete foto’s van dochter
Kraantje Pappie maakt geslacht tweede kindje bekend
Kraantje Pappie maakt geslacht tweede kindje bekend
Lees alle artikelen over Kraantje Pappie