100%NL Magazine Rico Verhoeven
Zie ook:
Delen

HILARISCH: Rico Verhoeven leert kinderen over winnaarsmentaliteit

Rico organiseert een zwemwedstrijd tussen zijn zoon en dochter in het zwembad, maar laat één iemand op hilarische wijze winnen.

Wedstrijd

De warme dagen van afgelopen week vroegen om wat verkoeling. Rico’s kinderen hebben nog vakantie en zij waren deze dagen dan ook in het zwembad in de tuin te vinden. Rico, die gek is op wedstrijden spelen, organiseerde een zwemwedstrijd tussen zijn dochter en zoon. De kans was groot dat Rico’s dochter, die ouder is als haar broertje en wat beter kan zwemmen, zou winnen. Rico vond een hilarische manier om zijn zoontje toch te laten winnen. Nadat hij vraagt of zijn kinderen er klaar voor zijn en hij roept ‘Ready, set, GO!’, begint zijn dochter met zwemmen. Rico pakt zijn zoontje vast en gooit hem, hoe sterk hij is, naar de andere kant van het zwembad. Juichend vieren zij dat zijn zoon heeft gewonnen. Wat een geweldig filmpje is dit.

Verhuizen

Rico heeft een paar maanden geleden opnieuw de liefde gevonden bij zijn vriendin Naomy. Zelf heeft Rico 3 kinderen en Naomy heeft 1 zoon. Het huis waarin zij nu samenwonen, heeft iets te weinig kamers voor zoveel personen. Om die reden is het stel samen opzoek naar een nieuw huis. Afgelopen week liet Patty Brard weten dat Rico en Naomy onaangekondigd voor haar deur stonden. Het stel had interesse in Patty’s huis in Nederland, maar na een rondleiding door de villa zijn zij erachter gekomen dat het toch te klein is voor het gezin van 6. Wie weet vinden zij binnenkort hun droomhuis.

Bron en Beeld: Instagram Rico Verhoeven

Delen

Meer over Rico Verhoeven

Rico Verhoeven over moeilijke break-up: 'Het voelt gewoon als een verlies'
Rico Verhoeven over moeilijke break-up: ‘Het voelt gewoon als een verlies’
Binnenkijken in de miljoenenvilla van Rico Verhoeven
Binnenkijken in de miljoenenvilla van Rico Verhoeven
Lees alle artikelen over Rico Verhoeven