Verraden déze hints de Mol van dit seizoen?
Delen

Verraden déze hints de Mol van dit seizoen?

De jacht naar de Mol is losgebarsten. Iedere zaterdag om 20:30 op NPO1 wordt er een nieuwe aflevering uitgezonden.

Wie is de Mol 2023

Door middel van verborgen hints, spelletjes en opdrachten moeten 10 Bekende Nederlanders ontdekken wie de Mol is. Dit jaar zijn de deelnemers in het prachtige Zuid-Afrika.

Anke de Jong, Annick Boer, Daniël Verlaan, Froukje de Both, Jurre Geluk, Nabil Aoulad Ayad, Ranomi Kromowidjojo, Sander de Kramer, Sarah Janneh en Soy Kroon gaan samen de strijd aan. Maar wie…is…de Mol?

Hints

Het programma Wie is de Mol is jaren immens populair en iedere week zitten er miljoenen mensen aan de buis gekluisterd. De zogenaamde ‘Molloten’, de échte fans, gaan vervolgens op zoek naar verborgen hints en aanwijzingen om zo de Mol op het spoor te komen.

Wie op social media de term ‘hints WIDM’ opzoekt wordt overspoeld met hints, aanwijzingen en theorieën. Op TikTok gaat de video van Siem van Eek viral nadat hij de meest opvallende hints van aflevering 1 op een rijtje zette. De video werd door maar liefst 57,4 duizend mensen geliked en ruim duizend mensen reageerden onder de foto.

Ben jij ook een echte Molloot en wil je geen enkele hint missen? Zie dan hieronder de video van Siem!

@siemvaneek

Wie is de Mol? De beste hints uit aflevering 1. Bekijk de hele video op YouTube! #wieisdemol #widm #wieisdemol2023 #widm2023 #demol #wieisdemolhints #hints #voorjou

♬ origineel geluid – Siem

Beeld: AvroTros, Bron: TikTok

Delen