100%NL Magazine Ferri Somogyi
Zie ook:
Delen

HOERA! Ferri en Noëlle Somogyi vieren 1e verjaardag tweeling

Afgelopen zondag vierden Ferri Somogyi en zijn vrouw Noëlle de 1e verjaardag van hun tweeling Imre en Lux. Op Instagram posten zij een prachtige foto.

Ferri & Noëlle Somogyi

Het is één van de leukste BN’er koppels die ons kleine landje rijk is: Ferri en Noëlle Somogyi. De twee zijn gelukkig getrouwd en ouders van drie te schattige kinderen.

Toch had het niet veel gescheeld of de twee zouden nooit een koppel worden. Want toen een gemeenschappelijke vriend voorstelde om de twee te koppelen antwoordde Noëlle heel duidelijk: ‘Nee’. Gelukkig ging ze toch overstag en is het stel al een aantal jaren smoorverliefd.

Gezin

Samen hebben Ferri en Noëlle drie kinderen. Een dochtertje Véda en een tweeling Imre en Lux. Véda was het eerste kindje voor de twee en werd in september 2018 geboren. Vorig jaar mei werd het gezin uitgebreid met een tweeling. De jongens Imre en Lux kwamen na een zwangerschap van 35 weken ter wereld, maar groeien inmiddels als kool!

Wat een prachtig gezin hebben Ferri en Noëlle toch samen. De leukste foto’s van hun gezinsgeluk zie je hier.

1 jaar

Hieperdepiep hoera! De tweeling Imre en Lux is alweer bijna 1 jaar! Hoewel ze dinsdag pas echt jarig zijn, werd de verjaardag van de tweeling gisteren alvast gevierd. Op Instagram posten beide ouders een prachtige foto, inclusief verjaardagstaart. Bij de foto schrijft Ferri: ‘Onze mannetjes 1 jaar alweer. Ze hadden een slechte start, maar ze gaan als een speer!’

Taart

Noëlle schrijft: ‘Vandaag de verjaardag van onze jongens gevierd! Imre vond het heel spannend, hij was vrij overstuur het eerste uurtje en wilde alleen bij z’n moeder haha. Toen hij zijn eerste hap taart had weggewerkt trok ‘ie weer bij. Lux vond het allemaal prima en gezellig van het begin tot het einde. Dinsdag zijn ze echt jarig heb ik twee dreumesen in huis. Heerlijk vind ik dat!!’

Op Instagram stromen de felicitaties binnen. ‘Van harte gefeliciteerd met jullie lieve mannetjes’ schrijft een volger. Weer iemand anders schrijft ‘Jee wat vliegt de tijd he! Van harte gefeliciteerd!! Geniet want ze zijn echt zo groot.’

https://www.instagram.com/p/CdlzlE0ssMk/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CdlyVk_rjpD/?utm_source=ig_web_copy_link

Woning van het gezin Somogyi

Ferri woonde eerst in Laren, maar is daarna ingetrokken bij Noëlle in Broek in Waterland. Uiteindelijk zijn ze met z’n allen teruggekeerd naar Laren. Ferri en Noëlle kochten een 2 onder 1 kapwoning voor de laagste vraagprijs, € 500.000. Het is een ruime woning met drie woonlagen, een garage en een tuin. Aan de garage zit een kantoorruimte met vloerverwarming. Het huis heeft een woonoppervlakte van 124 vierkante meter. De woning heeft in totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer. De badkamer is voorzien van een bad met een jetstream. Neem hier snel een kijkje om even binnen te kijken bij het huis in het Gooi.

Bron en Beeld: Instagram Ferri Somogyi en Noëlle Somogyi

Delen

Meer over Ferri Somogyi

Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto's van Noëlle en Ferri Somogyi
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto’s van Noëlle en Ferri Somogyi
Lees alle artikelen over Ferri Somogyi