100%NL Magazine Ferri Somogyi

Zó zien de kinderen van Ferri Somogyi er nu uit

Samen met zijn mooie vrouw Noëlle heeft Ferri Somogyi drie prachtige kinderen.

Noëlle

Ferri en Noëlle zijn al jaren een heel gelukkig stel. Ze hebben nu drie kinderen en zijn ook al voor de wet getrouwd. Toch had het niet veel gescheeld of de twee zouden nooit een koppel worden. Want toen een gemeenschappelijke vriend voorstelde om de twee te koppelen antwoordde Noëlle heel duidelijk: ‘Nee’. Gelukkig ging ze toch overstag en is het stel al een aantal jaren smoorverliefd.

Ferri en Noëlle schelen 18 jaar in leeftijd, maar dat heeft hun geluk nooit in de weg gestaan. Zo schreef Noëlle eerder op Instagram: ‘Het is nooit een probleem geweest. Belangrijkste is dat een man goed voor je is.’

Drie kinderen

Ferri en Noëlle zijn samen de trotse ouders van drie prachtige kinderen. In september 2018 werd het stel voor het eerst ouders van een prachtige dochter genaamd Véda. Vorig jaar mei werd het gezin uitgebreid met twee jongetjes: de tweeling Imre en Lux. De twee jongens kwamen na 35 weken zwangerschap ter wereld en het gaat hartstikke goed!

Regelmatig delen Ferri en Noëlle de leukste foto’s van hun gezinsgeluk op social media. Zo lieten ze in oktober nog prachtige kiekjes schieten tijdens een gezinsshoot. ‘We moeten wat meer foto’s maken voor later;) Ze groeien zo hard!’, schreef Ferri bij de foto’s.

Woning in Laren

Ferri woonde eerst in Laren, maar is daarna ingetrokken bij Noëlle in Broek in Waterland. Uiteindelijk zijn ze met z’n allen teruggekeerd naar Laren. Ferri en Noëlle kochten een 2 onder 1 kapwoning voor de laagste vraagprijs, € 500.000. Het is een ruime woning met drie woonlagen, een garage en een tuin. Aan de garage zit een kantoorruimte met vloerverwarming. Het huis heeft een woonoppervlakte van 124 vierkante meter. De woning heeft in totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer. De badkamer is voorzien van een bad met een jetstream. Neem hier snel een kijkje om even binnen te kijken bij het huis in het Gooi.

Bron en Beeld: Instagram, RTL Boulevard