100%NL Magazine Naomi van As

HOERA: Kae Kramer blaast vandaag 4 kaarsjes uit

Groot feest in huize Kramer, want Sven en Naomi's altijd vrolijke en knappe dochtertje Kae is vandaag de hele dag jarig!

Gezin Sven Kramer en Naomi van As

Ze zijn al jaren samen en nog altijd smoorverliefd op elkaar: het sportkoppel Sven Kramer en Naomi van As. Samen hebben ze een een dochtertje, Kae Kramer en een zoontje Dexx Kramer. Regelmatig zien we de allerleukste foto’s van de schattige, grappige, maar vooral ondeugende Kae voorbij komen op de social media van Sven en Naomi. Wij kunnen niet wachten om dit soort foto’s ook van Dexx voorbij te zien komen. Al laat Naomi haar volgers nu al regelmatig smelten met Dexx zijn knappe kop en lange lokken.

Verjaardag

Sven en Naomi maken van iedere dag een feestje, maar vandaag wordt er extra gedanst en gezongen, want hun dochtertje Kae blaast vandaag alweer 4 kaarsjes uit. Vandaag viert zij haar verjaardag samen met haar vader, moeder en broertje thuis, maar ook op de crèche wordt deze grote dag niet vergeten. Naomi plaatste vanochtend vroeg al een foto van een taart in haar Instagramstory. Taart als ontbijt mag immers alleen wanneer je jarig bent. Vervolgens plaatste zij een foto van haar dochter in een Paw Patrol outfit en met twee ballonnen in haar hand. Vol trots ging zij zo naar de crèche vanochtend. Sven plaatste een onwijs schattige foto, waarbij Kae op de tafel aan het dansen is. Het hele huis is versierd en Kae heeft duidelijk zin in deze heuglijke dag. Heerlijk kind is het ook. Wij wensen Kae een fijne 4e verjaardag toe en hopen dat zij goed verwend zal worden.

Bron en Beeld: Instagram Sven Kramer en Naomi van As