100%NL Magazine Naomi van As Sven Kramer

LIEF: Naomi van As verbluft volgers met zoontje zijn lange lokken

Nadat Kae op jonge leeftijd al super lang haar had, was het afwachten of hun zoontje dit ook zou krijgen. En ja hoor, Dexx zijn haar groeit net zo snel.

Gezin Sven en Naomi

Ze zijn al jaren samen en nog altijd smoorverliefd op elkaar: het sportkoppel Sven Kramer en Naomi van As. Samen hebben ze een een dochtertje, Kae Kramer en een zoontje Dexx Kramer. Regelmatig zien we de allerleukste foto’s van de schattige, grappige, maar vooral ondeugende Kae voorbij komen op de social media van Sven en Naomi. Nu komen daar nog onwijs schattige foto’s en video’s van zoontje Dexx bij.

Lange lokken

Net nadat Sven en Naomi’s dochter Kae werd geboren, werd er al veel over haar gesproken. Dit omdat zij bij de geboorte al super lang, donker haar had. Waar kinderen normaal net een staartje of speldje in kunnen, had Kae op jonge leeftijd al lange vlechten, knotjes en grote staarten in. Een prachtig bos haar waar menig mens jaloers op was en nog steeds is. Bij de geboorte van Sven en Naomi hun tweede kind, was het afwachten of dit weer het geval zou zijn en ja hoor, ook zoontje Dexx kwam ter wereld met een bos haar op zijn hoofd. Dexx is inmiddels alweer een paar maanden oud. Naomi deelt nu een foto van haar lieve zoontje, waarbij zijn grote, volle bos donkere haar vooral opvalt. Wat hebben Sven en Naomi toch een lieve en knappe kinderen. Mooi gezin..

Bron en Beeld: Instagram Naomi van As