100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

HOERA: Suzan mag vandaag 30 kaarsjes uitblazen!

Hieperdepiep hoera, Suzan is vandaag 30 jaar! De zangeres wordt op Instagram uitgebreid gefeliciteerd.

30 Jaar!

Suzan is vandaag 30 jaar geworden, wat een mijlpaal! Ook op Instagram wordt ze even in het zonnetje gezet: ‘Hiep hiep, 30 kaarsjes voor de allerliefste Suus vandaag. Love you.’ Ook de reacties stromen binnen, zo zegt Jochem Myjer: ‘Jaaaaaa tralala hoeraaaa hiep hiep tralala.’ Wij wensen haar een hele fijne verjaardag!

https://www.instagram.com/p/Ce0XeMDM9sU/?utm_source=ig_web_copy_link

Suzan en Freek

Suzan Stortelder (15 juni 1992) en Freek Rikkerink (29 maart 1993) zijn sinds 2018 bekend als het duo Suzan & Freek. In 2016 werden ze wereldwijd beroemd door hun cover van Don’t Let Me Down van The Chainsmokers. In datzelfde jaar brachten ze hun eerste EP uit met vijf covers en ook hun eerst eigen nummer Als het avond is. Deze single behaalde de nummer 1 positie in Nederland.

Het duo deed ook mee aan Beste Zangers waar ze veel kijkers ontroerde met hun covers van onder andere Papa van Stef Bos en Het spijt me niet van Tabitha. Ook zijn ze sinds 2021 onderdeel van The Streamers die tijdens de corona periode livestream-concerten gaven.

Relatie

Suzan en Freek zijn sinds 2007 een koppel. Het stel ontmoette elkaar op de middelbare school tijdens muzieklessen. Sindsdien hebben ze een relatie. Begin 2021 verhuisden ze naar een prachtige vrijstaande villa in Nederhorst den Berg.

 

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

Paniek op de radio: 'Suzan en Freek zijn uit elkaar'
Paniek op de radio: ‘Suzan en Freek zijn uit elkaar’
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: 'Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen'
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: ‘Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen’
Lees alle artikelen over Suzan en Freek