HOERA! Vivienne van den Assem voor de tweede keer moeder geworden

HOERA! Vivienne van den Assem voor de tweede keer moeder geworden

Vivienne zit momenteel op een wolk, want zij is voor de tweede keer moeder geworden. De muisjes op het beschuit zijn dit keer roze.

Vivienne van den Assem

Vivienne van den Assem is een Nederlandse presentatrice en actrice. Zij is bij het grote publiek bekend geworden na haar rol als Elise in de jeugd-soapserie ZOOP. Daarbij is het niet gebleven, want Vivienne is in de jaren daarna nog veel vaker op tv verschenen. Zo deed zij in 2009 mee aan Wie Is De Mol?. Dit won zij uiteindelijk. Naast haar deelname aan programma’s, heeft Vivienne tientallen programma’s mogen presenteren. Denk hierbij aan meerdere programma’s voor Nickelodeon, TROS en RTL. Tegenwoordig is Vivienne vooral te zien als presentatrice van RTL Boulevard.

Babynieuws

Het is alweer een tijdje geleden dat Vivienne RTL Boulevard presenteerde, want zij is een paar weken geleden met zwangerschapsverlof gegaan. Vivienne deelde gisteren het grote nieuws dat zij voor de tweede keer moeder is geworden. Dit keer kleuren de muisjes op het beschuit roze, want zij is moeder geworden van een dochter, Anouk. Vivienne heeft samen met haar partner Arne van Terphoven al een zoontje, Guus. Hij is 3 jaar oud en zal vast en zeker hartstikke trots zijn op zijn kleine zusje. Op Instagram deelt Vivienne een prachtige foto van haar dochtertje, die alweer 1 week oud is. ‘Kijk! Ze is er ANOUK 28.10.22’, schrijft Vivienne erbij. Wat een schatje is Anouk. Wij feliciteren Vivienne en Arne met de komst van hun dochtertje.

Bron en Beeld: Instagram Vivienne van den Assem