LEZEN: Marieke Elsinga: “Wat stoppen ze bij RTL Boulevard in het water?”

LEZEN: Marieke Elsinga: “Wat stoppen ze bij RTL Boulevard in het water?”

Marieke Elsinga deelde vandaag een foto samen met collega Vivienne van den Assem, waar hun babybellies goed te zien zijn. Zijn ze niet prachtig?

Marieke Elsinga

Al weer een paar jaar is Marieke dolgelukkig met haar vriend Sander. In één van de edities van &C vertelde Marieke toen in haar column: ‘Ik zou het heel leuk vinden om moeder te worden, kindjes te krijgen.’ En die droom van Marieke komt nu uit! Na een tijdje afwezig te zijn geweest kwam Marieke terug in de studio met een knaller: ze is in verwachting! ‘Ik ben heel blij dat het nu bekend is’, jubelde een dolgelukkige Marieke.

Vivienne van den Assem

Vivienne is al tien jaar samen met haar vriend Arne van Terphoven. Samen kregen ze in 2018 een zoontje, Guus. Het driejarige zoontje Guus is het eerste kind van de 38-jarige RTL-Boulevard presentatrice. Binnenkort gaat er weer een gezinsuitbreiding plaatsvinden. Vivienne maakte een aantal maanden geleden bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. 

Zwangere collega’s

Marieke Elsinga is momenteel zwanger van haar eerste kindje. Ook haar collega Vivienne van den Assem is in blijde verwachting van een tweede spruit. Marieke deelde vandaag een foto samen met Vivienne waar hun baby bellies goed te zien zijn. Daarbij schrijft ze: ‘Hier 3 foto’s uit de reeks “Wat stoppen ze bij RTL Boulevard in het water?”.’ Je ziet de foto’s hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga