Hoogzwangere Katja geniet van dagje strand met grote liefde Freek!
Zie ook:
Delen

Hoogzwangere Katja geniet van dagje strand met grote liefde Freek!

Katja Schuurman staat op knappen! Over 6 weken is de zwangere Katja uitgerekend. En ze kan echt niet wachten tot de kleine meid geboren wordt!

Hoewel Katja de laatste weken van haar zwangerschap geestelijk en lichamelijk heel zwaar zijn geweest voor Katja, had ze gister gelukkig ‘een fitte dag’. Samen met grote liefde Freek genoot ze van een dagje strand.

“Heerlijke hapjes in het zonnetje bij Strandvier met mijn liefje. Tot het licht uitging, het leek alsof iemand mijn tepels eraf probeerde te schroeven en mijn rug in een kramp schoot. Al met al: een heerlijk dagje!”

Eerder dit weekend plaatste Katja een foto van haar buik met daaronder een lang liefdevol bericht over haar fijne maar ook wel zware zwangerschap. Katja: “Het is zo stom; ik ben me dus een potje blij met mijn buik en vooral met het dagelijkse getrappel en gedraai dat ik erin voel, de liefdevolle handjes van mijn dochter erop en Freek’s oor in de hoop al een geluidje op te vangen van zijn dochter..”

Ze vervolgt haar verhaal: “Maar pfff wat proberen die hormonen je toch geregeld van je apropos te brengen. De natuur zit geniaal in elkaar, maar wat is het idee achter dat je baby zoveel mogelijk liefdevolle, rustige en gebalanceerde emoties van jou in je buik moet ervaren, maar dat je vanaf het moment van conceptie wordt geïnjecteerd met een overdosis aan stofjes die je gestrest, onredelijk, neerslachtig, paniekerig en ontoerekeningsvatbaar maken? Lieve Moeder Natuur, waarom heeft u dat zo geregeld?”

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren feest!
Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren feest!
BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
Lees alle artikelen over Katja Schuurman