Even binnenkijken in het prachtige huis van Ferri en Noëlle Somogyi!

Even binnenkijken in het prachtige huis van Ferri en Noëlle Somogyi!

Ferri Somogyi is onlangs voor de tweede keer vader geworden van een tweeling met zijn vrouw Noëlle. Het gezin woont met z'n vijven in het mooie Laren, waar ze en prachtig huis hebben!

Huis in Laren

Ferri woonde eerst in Laren, maar is daarna ingetrokken bij Noëlle in Broek in Waterland. Uiteindelijk zijn ze met z’n allen teruggekeerd naar Laren. Ferri en Noëlle kochten een 2 onder 1 kapwoning voor de laagste vraagprijs, € 500.000. Het is een ruime woning met drie woonlagen, een garage en een tuin. Aan de garage zit een kantoorruimte met vloerverwarming. Het huis heeft een woonoppervlakte van 124 vierkante meter. De woning heeft in totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer. De badkamer is voorzien van een bad met een jetstream. Neem hier snel een kijkje om even binnen te kijken bij het huis in het Gooi.

Tweeling

Ferri en Noëlle hadden samen al een dochtertje Véda en werden een paar maanden geleden ouders van een tweeling: Lux en Imre. Er was ontzettend veel blijdschap te zien bij het stel na de bevalling. Maar kort daarna ging het plots niet goed met de pasgeboren tweeling. Ferri en Noëlle kregen te horen dat zij het RS virus onder de leden hadden. Na veel slopende dagen in het ziekenhuis is het gelukkig helemaal goed gekomen met de twee kleine mannetjes. Een paar weken geleden ging het gelukkig een stuk beter met Imre en mocht hij weer naar huis. 

Bron: Bekende Buren | Beeld: Instagram