100%NL Magazine Kirsten Schilder
Zie ook:
Delen

In huize schilder hangt de romantiek zeker in de lucht!

Ons modemodel Kirsten Schilder, moeder van Nikki, Julian en Jackie, maakt vrijwel geen tijd vrij om te winkelen. Ze vindt haar man Nick het allerknapst in pak, terwijl hij haar juist het liefst ziet in casual kleding. Maar als ze samen op stap gaan voor een beetje kwali-tijd, dan maakt ze er ook echt een feestje van!

Het thema van de shoot is romantiek, is daar met drie jonge kinderen ruimte voor?

“Jazeker! Wij proberen een keer in de twee weken een avond te plannen, waarin we de tijd voor elkaar te hebben. Naar die momenten leef ik erg toe. Nick is de meest romantische van ons twee. Hij heeft voor ons trouwen een prachtig nummer voor mij gemaakt en gezongen. Ook het huwelijksaanzoek vond ik fantastisch. Hij nam mij mee naar de plekjes die veel betekenis hebben voor ons. Op de plek waar onze eerste zoen was, ging hij op zijn knieën met de kindjes erbij. Zij wisten het van te voren en hebben dit stil weten te houden.”

Wat is jouw ultieme ‘warme’ wintergevoel?

“Dat is samen met elkaar heerlijk onder een plaidje op de bank, met een lekkere familiefilm. Dat is voor mij echt een thuismoment. De kou buiten en de warmte binnen.”

Nog goede voornemens voor het nieuwe jaar?

“In oktober ben ik begonnen om aan de hand van een boek bewust te letten op voeding. Dan ben ik, als het goed is, in januari al gewend. Ook leven de kinderen en Nick zo gezonder. Het is een mindset. Als jij ’s middags gewend bent aan een glas appelsap, kun je ook wennen aan een kopje warme thee. De kinderen krijgen heus wel snoepgoed, maar het is belangrijk dat we er bewust mee omgaan. Ook Nick is sportief en vindt een gezonde levensstijl belangrijk. En daar doe je het toch voor!”

Delen