100%NL Magazine Humberto Tan
Zie ook:
Delen

Humberto Tan laat van zich horen na breuk

Kortgeleden maakte Humberto Tan bekend dat hij en Ineke al een tijdje uit elkaar zijn. Nu vertelde de presentator hoe het met hem gaat.

Humberto Tan

Humberto Tan kennen we allemaal als die goedlachse presentator van verschillende programma’s. Maar Humberto houdt het niet alleen bij presenteren, hij doet ook soms mee aan een tv-programma. Zo wist hij in 2016 de eerst editie van het Jachtseizoen te winnen én werd hij in datzelfde jaar de winnaar van Het Perfecte Plaatje. Het fotograferen is nog steeds een grote hobby van Humberto.

Break

Begin januari maakte Humberto Tan via Instagram bekend dat hij en Ineke, de vrouw waar hij bijna 30 jaar mee samen was, al een tijdje uit elkaar zijn. ‘We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder. Samen met de liefde voor onze kinderen. Verder zullen we er in de media niks over zeggen. Dat houden we privé.’, zei hij destijds. Toch heeft Humberto aan RTL Boulevard van zich laten horen. Dries Roelvink vroeg Humberto over zijn programma ‘Humberto op zaterdag’, maar toen begon hij over de turbulente tijd die Humberto achter de rug heeft. De presentator laat weten dat het heel goed met hem gaat. ‘Heel veel mensen maken zich zorgen om mij, maar ik zou niet weten waarom. Ik ben een volwassen vent van 57’. ‘Maar jij en Ineke gaan nog goed met elkaar om?’, vraagt Dries zich af. ‘Heel goed. Heel goed. Heel goed zelfs. Uitstékend.’, antwoordt Humberto. Goed om te horen dat het stel als vrienden uit elkaar is gegaan.

Bron en Beeld: RTL Boulevard.

Delen

Meer over Humberto Tan

Zó zien de 3 kinderen van Humberto Tan eruit!
Zó zien de 3 kinderen van Humberto Tan eruit!
WOW: Zó zag Humberto Tan er vroeger uit met een vol bos haar
WOW: Zó zag Humberto Tan er vroeger uit met een vol bos haar
Lees alle artikelen over Humberto Tan