100%NL Magazine Thijs Römer en Igone de Jongh
Zie ook:
Delen

Igone de Jongh doet boekje open: ‘Ik kan veel hebben, al is dit wel een pittige’

Igone en Thijs zijn inmiddels een paar maanden uit elkaar, maar daar heeft Igone het tot op de dag van vandaag nog heel moeilijk mee...

Igone de Jongh

Igone de Jongh is een Nederlandse balletdanseres. Zij is jaren met Thijs Römer samen geweest en in 2019 stapten het stel zelfs in het huwelijksbootje. Begin dit jaar maakten Thijs en Igone bekend te gaan scheiden van elkaar. Samen kreeg het stel geen kinderen, maar Igone kreeg uit een eerdere relatie wel een zoontje, Hugo en Thijs kreeg samen met Katja Schuurman een dochter, Sammie.

Up and Down

In een YouTube-video van &C zijn Fred van Leer en Igone de Jongh samen te zien. De twee praten over vroeger en leuke dingen in het leven, maar ook over zware periodes in het leven. Als Fred vraagt wat voor Igone de zware periodes zijn geweest in haar leven, antwoordt zij: ‘Daar zit ik middenin’. Fred vraagt vervolgens hoe het met haar gaat en dan reageert Igone met een twijfelende blik: ‘Heel erg up and down. Veel down. Het gaat door alles heen. Dwars door alles heen. Maar we gaan door. Ik kan veel hebben, al is dit wel een pittige, moet ik zeggen.’ Wat een mooi en open gesprek tussen Fred en Igone. Wij hopen dat het snel beter gaat met de balletdanseres.

Bron en Beeld: YouTube-video van &C

Delen

Meer over Igone de Jongh

Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren feest!
Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren feest!
Igone de Jongh laat van zich horen na vrijlating Thijs Römer
Igone de Jongh laat van zich horen na vrijlating Thijs Römer
Lees alle artikelen over Igone de Jongh