100%NL Magazine Thijs Römer en Igone de Jongh

Igone de Jongh laat van zich horen na breuk met Thijs Römer

Het is twee dagen geleden dat Igone het nieuws naar buiten bracht dat zij en Thijs gaan scheiden. Nu laat zij van zich horen..

Thijs en Igone

Thijs Römer en Igone de Jongh zijn jarenlang een stel geweest. In oktober 2019 stapten Thijs en Igone in het huwelijksbootje en sindsdien is het stel onafscheidelijk en super gelukkig geweest met elkaar en de kinderen, die zij overigens niet samen kregen. Thijs kreeg uit een relatie met Katja Schuurman namelijk een dochter, Sammie en Igone kreeg uit een eerdere relatie een zoon, Hugo. Wel hadden zij samen een hondje, Maup.

Uit elkaar

Tot een paar maanden geleden leken er nog geen scheurtjes in het huwelijk van Thijs en Igone te zitten, maar nadat Thijs werd aangeklaagd en veel in het nieuws kwam vanwege grensoverschrijdend gedrag, hadden veel mensen er hun vraagtekens bij. Igone en Thijs hebben al die tijd niet over hun huwelijk gepraat met de media, tot afgelopen woensdag. Igone bracht via haar Instagramstory naar buiten dat zij en Thijs uit elkaar zijn. ‘Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen’, schreef Igone. Nu laat zij opnieuw van zich horen in haar story. Onder een video schrijft zij: ‘Aan al mijn goede vrienden: jullie zijn geweldig’. Igone lijkt vanuit iedere hoek steun te krijgen na de breuk en dat is alleen maar mooi nieuws natuurlijk..

Bron en Beeld: Instagram Igone de Jongh