100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Irritaties binnen huwelijk van Chantal Janzen en haar man Marco

Binnenin een relatie of huwelijk liggen irritaties altijd op de loer, zo ook binnen het huwelijk van Chantal Janzen en haar man Marco. De ergernissen blijken vaak over het huishouden te gaan en leveren discussies op tussen de twee.

Huwelijk

Chantal Janzen is al jaren gelukkig getrouwd met haar grote liefde Marco Geeratz. In 2014 stapten zij in het huwelijksbootje. Samen hebben Marco en Chantal twee zoontjes: James en Bobby. Marco had al drie kinderen uit een eerdere relatie. Dochters Esmée en Isaa, en zoon Zion. Samen hebben ze dus een prachtig samengesteld gezin, maar dat betekent ook een groot huishouden, waar altijd wel klusjes te doen zijn.

Stofzuigen

Chantal leerde de bijna 4-jarige Bobby op zijn tweede al zijn eerste huishoudelijke taak: stofzuigen. Bobby blijkt deze taak achteraf niet zo serieus genomen te hebben, want Chantal laat nu weten dat zij dagelijks stofzuigt.

Woning

Chantal en Marco wonen in een prachtig huis in Amsterdam, waarvan we af en toe een glimp opvangen via haar Instagram-kanaal. Vorig jaar deelde Chantal ook nog een ‘interieurrondje’ op haar Instagram stories. Het ziet het er prachtig uit bij Chantal thuis!

Ergernissen

Marco ergert zich aan rotzooi, terwijl Chantal flink wat troep kan maken. Maar dat blijkt niet de ergste irritatie te zijn. Marco maakt zich soms schuldig aan het laten slingeren van spullen. “Lekker tegenstrijdig”, noemt ze dat gedrag. “Hij is juist degene die met de jongens iets ‘heel cools’ van Lego bouwt en dan tegen mij zegt dat ik het niet mag opruimen. Staat daar wekenlang zo’n gebouw op de grond in het midden van de keuken. Dan jeukt het bij mij om het tóch op te ruimen, zo onhandig.” Stiekem heeft Chantal een oplossing bedacht voor dit probleem: Tijdens het stofzuigen zuigt ze per ongeluk een of twee Lego-steentjes op!

Ook in de keuken is het niet altijd koek en ei tussen de twee. Chantal is geen keukenprinses, maar ze doet ook geen moeite om haar boodschappen netjes in te ruimen. “Boodschappen en vaat pleur ik ­gewoon in de koelkast en vaatwasser, daar zit geen systeem in. Het wordt toch wel schoon of koud, hoe het ook ligt. Marco denkt daar anders over: hij wil dat alles netjes is en houdt van overzicht. Gaat-ie de hele boel weer herindelen omdat hij mijn manier niet kan handelen”, aldus Chantal.

Bron: RTL Boulevard

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen