100%NL Magazine ANP Kim Kötter
Delen

Op déze bijzondere manier versierde Jaap zijn Kim Kötter!

Op Instagram deelde Kim Kötter eens een mooie gezinsfoto en daarin onthulde ze hoe Jaap haar destijds probeerde te versieren.

Gezin

Kim en Jaap zijn gezegend met drie lieve, maar ook ondeugende jongens: Muck, Youp en Ted. Het stel deelt dagelijks leuke, grappige en mooie foto’s van hun drie zoontjes en dat vinden hun volgers maar al te leuk, want iedereen is gek op deze knappe jongens.

Schoonfamilie

Want ja, zelfs met haar schoonfamilie is Kim blij!  Een Twentse van het platteland bij een familie van kakkers (de eigen woorden van Kim!) terecht kwam. De verwachtingen waren volgens haar gelukkig niet zo hoog. Maar wij weten zeker dat Kim hoe dan ook de harten van haar schoonfamilie zou veroveren.

https://www.instagram.com/p/CZJirYaoFMH/?utm_source=ig_web_copy_link

Versiertruc

Het koppel kwam op een unieke en bijzondere manier bij elkaar. Op een bootfeestje stond Jaap Reesema namelijk eerst met een ander te flirten! ”Een super ordinaire chick”, zoals Kim haar zou omschrijven. Toen Jaap later op de avond naar Kim toe kwam had hij wel wat goed te maken! Na een avond liedjes in haar oor te zingen was het weer helemaal goed. Tijdens een eerder interview gaf ze aan dat het direct liefde op het eerste gezicht was. Maar toch had het weinig gescheeld of de twee waren niet bij elkaar. ‘Dit had maar zo heel anders kunnen aflopen’, aldus Kim!

Beeld: ANP, Bron: Instagram Kim Kötter

Delen