100%NL Magazine Jaap Reesema
Zie ook:
Delen

ON-HER-KEN-BAAR: Zó zag Jaap Reesema er vroeger uit!

Jaap Reesema zag er in zijn jongere jaren heel anders uit dan nu! Benieuwd hoe Jaap er vroeger uit zag? Dat zie je hier!

Jaap Reesema

Jaap Reesema, ook wel bekend als Jake Reese, kennen we allemaal als artiest. In 2010 won hij X Factor en sindsdien timmert Jaap hard aan de weg.

Gezin met Kim Kötter

Samen met zijn prachtige vrouw Kim heeft Jaap een heel fijn gezin. Samen hebben ze drie zonen: Muck, Youp en Ted. In 2018, op een sprookjesachtige locatie in Oostenrijk, gaven Kim en Jaap elkaar het jawoord.

Jaap en Kim kregen hun twee oudste zonen door middel van IVF, een heel zwaar en lang traject. Het stel had dan ook nooit gedacht zélf in verwachting te kunnen raken. Met een te lieve video maakten Jaap en Kim destijds het babynieuws bekend. Kim zei toen: ‘Het is echt een cadeautje, want de andere twee zijn via IVF ontstaan. Maar deze is in de coronatijd gewoon in de buik gekomen.’

Vroeger

Tegenwoordig kennen we Jaap als die leuke man en artiest, maar wat veel mensen niet weten is dat Jaap hard werkt om zo gezond mogelijk te zijn.

Bij een foto uit de oude doos schreef hij eerder: ‘n mijn jonge jaren was ik rond de 112 kilo. ⁣Absurd als ik er zo over nadenk. Bij 1.80 m is dat echt veel te veel. Ik strijd nog elke dag een beetje tegen de kilo’s. Netflix, wijn en een frikadel speciaal helpen niet altijd mee.’

Op dee foto die hij deelde op Instagram is Jaap onherkenbaar!

Bron en Beeld: Instagram Jaap Reesema

Delen

Meer over Jaap Reesema

BIZAR: Jaap Reesema laat in paar seconden zijn lichamelijke transformatie zien
BIZAR: Jaap Reesema laat in paar seconden zijn lichamelijke transformatie zien
WOW: Jaap Reesema showt gigantische sixpack
WOW: Jaap Reesema showt gigantische sixpack
Lees alle artikelen over Jaap Reesema