LOVE IS IN THE AIR: Jada Borsato bevestigt nieuwe liefde
Zie ook:
Delen

LOVE IS IN THE AIR: Jada Borsato bevestigt nieuwe liefde

De geruchten dat Jada Borsato een nieuwe vriend heeft, gingen al even rond. Nu wordt de liefde tussen de twee bevestigd.

Familie Borsato

Marco Borsato en Leontine Ruiters zijn ondertussen alweer een tijdje uit elkaar, maar samen hebben zij wel 3 kinderen gekregen: Luca, Senna en Jada. Naast twee succesvolle ouders, lijken de kinderen het ook al ver te schoppen in de showbizzwereld. Zo gaat Luca zijn vader achterna, want hij brengt net als hem muziek uit. Senna zijn liefde ligt bij het acteren en Jada mag zich met meer dan 200.000 volgers een ware influencer noemen. Daarnaast ligt haar passie ook bij muziek en acteren. De appel valt niet ver van de boom zullen we maar zeggen.

Nieuwe liefde

Jada heeft jarenlang een relatie gehad met Roeland, maar de twee maakten vorig jaar een einde aan hun relatie. Vorige week werd Jada gespot met een jongen bij Vrienden van Amstel Live en de geruchten gingen rond dat dit haar nieuwe vriend is. Nu hebben Jada en Rob, want zo heet haar nieuwe vlam, hun relatie bevestigd. De twee zijn samen gespot Op de première van de nieuwe film Scotoe.

Aan De Telegraaf vertelt Rob dat hij en Jada dolgelukkig zijn. ‘Ja ik ben heel blij, maar ik heb er wel veel moeite voor moeten doen hoor’, vertelt hij lachend. Rob vertelt dat hij al langer bevriend is met Jada, ‘maar nu dat haar andere relatie uit is hij zijn kans heeft gegrepen’. Over de thuissituatie van Jada vertelt zij niet veel, maar zij vertelt wel dat Rob haar ouders al heeft ontmoet. ‘De eerste ontmoeting was gezellig, ze heeft een leuke vader, moeder en broers. Dus dat zit wel goed’, vertelt Rob daarover.

Wat een prachtig liefdesnieuws is dit. Wij wensen het stel heel veel geluk.

Bron en Beeld: De Telegraaf

Delen