100pmagazine_leontine
Zie ook:
Delen

LEZEN: Leontine Ruiters schept duidelijkheid over liefdesleven

Leontine Ruiters had begin vorig jaar nog een relatie en ging daarna als single door het leven. Hoe het nu met haar liefdesleven gaat? Zij vertelt het!

Leontine Borsato

Als presentatrice, actrice en zakenvrouw heeft Leontine een indrukwekkende carrière opgebouwd. Ze begon haar carrière als model en actrice in de jaren 80 en 90, en speelde in verschillende televisieseries en films.

Gezin

Samen met haar ex-man Marco Borsato heeft Leontine drie prachtige kinderen gekregen: Luca, Senna en Jada. Inmiddels alle drie al opgegroeid tot volwassenen individuen, maar nog altijd heel erg close met hun vader en moeder. Het is prachtig om te zien!

Daten

Begin vorig jaar kondigden Leontine en John Huiberts aan dat zij geen setje meer waren en sindsdien gaat Leontine als single door het leven. Aan Story vertelt zij over haar liefdesleven op dit moment. ‘Ik ben niet aan het daten. Ik ben gelukkig als single. Daar voel ik me prima bij. Het is ook niet zo dat ik op zoek ben. Er is in de afgelopen jaren genoeg gebeurd.’

Ook vertelt zij over het contact met Marco. ‘Marco is me nog altijd dierbaar. We zijn heel hecht. Als gezin staan we achter hem. En dat weet hij.’

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Leontine Ruiters

Leontine Ruiters over liefde: 'Je voelt je ook weer een beetje als een puber'
Leontine Ruiters over liefde: ‘Je voelt je ook weer een beetje als een puber’
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters